Nu är vi hemma:D

Hej hej, eller Hallo! som man säger i Tyskand:) nu är vi hemma och fy faan vilken resa det har varit. Det har vart så kul, vi har gjort massor. Vette fan om jag orkar skriva allting, men jo det ska jag. Vi kom på måndag och spenderade kvällen med värdfamiljen, eller ja iaf jag. Dom andra var ju ute på krogen men jag kunde inte följa med för min tysk bodde så långt bort från dom andra. Sen på tisdag så var vi i deras skola, vi sjöng någon tysk låt på musiken, "tot zu sein ist komisch" var titeln och den glömmer man aldrig elller hur? hahaha. På onsdagen var vi i Berlin, det var nog det mest roliga och spännande vi gjorde. Vi hade guidetur i 4 timmar, men men det gjorde inte så mycket, vi hade ju en vrålsnygg guide ;P Vi fick se Brandenburger Tor och det var verkligen häftigt:) På torsdagen var vi på DTM, dock inte när dom körde, men vi fick ju gå backstage där inga andra har varit ;) skitkul, fick se lite snygga bilar. På fredagen var vi i Dresden där jag äntligen hitta något att köpa, har haft ganska dåligt med tid för shopping men jag hitta iaf lite grejer, ett linne som jag fullkomligt älskar :) Just de, vi var på "Blue man group", fråga mig inte vad det är för det vet jag inte själv, någon konsert av nåt slag. Dom hade målat in sig själva med blå färg så de såg ut som smurfar allihopa, sen spela de på rör:S a gud vet va de gjorde. Men det var riktigt kul att se:) Senare på kvällen blev det ju krogen;P Jag säger bara, det är snorbilligt i tyskland, några drinkar här och där blev det ju, på lördagen t.ex. där vi hade lite grillfest hemma hos Rakans tysk Nadin:) skittrevlig tjej, alla var verkligen skittrevliga. Kommer sakna dom. Idag kom vi hem, och jag är svintrött just nu kan jag säga. Jag tror jag sov vid varje tillfälle på vägen hem. På tåget, på bussen och på flygplatsen var det typ 2-3 timmar kvar tills flyget skulle åka så jag la mig ner på golvet som en luffare och sov haha;P Nu har jag fått med det mesta från resan i korta drag. Rakan får fylla på;) Men veckans citat är iaf utan tvekan "mmm va gott, sluta äckla dig" ;P av vår tyske vän Gregor.













If you jump, I jump

//Anna

Nu jävlar!

Blir fan 18 idag och nu jävlar ska jag ta mitt älskade körkort! Det är mitt stora mål i livet:) Längtar till den dan jag slipper varma svettiga bussar utan kan åka en sval bil överallt. Ska bojkotta bussar totalt.
Anna och Rakan är i Tyskland just nu och skulle ut på nån klubb ikväll sa Rakan så vi får väl se. Dom kommer hem på söndag iaf så det blir kul, greenbeans är ju inte complete om någon är borta. Nu är det bara nästa vecka kvar i skolan sen har vi sommarlov, finally! Fan vad vi ska chilla vi greenbeans. Inget plugg inga ADHD-lärare och ingen tyska, YES!

Vad ska ni göra i sommar?

If you jump, I jump
//Tina

Åker imrn

Imorgon åker jag och Anna till Tyskland och vi kommer sakna de två andra beansen. En hel vecka utan de = katastrof!

Men jag hade faktiskt tänkt att lägga mig nu, eller jag ska försöka iaf, vi hörs imrn bitti om jag har datorn på. Om jag inte skriver mer imrn hoppas jag att alla har det roligt här i sverige, och i skolan medan vi andra är i tyskland och njuter av livet hahaha!

Vi hörs

If you jump, i jump

//Rakan

HAHAHAHA

hahahahaha senaste inlägget knäcker!! :D Sandra välkommen till the bullier Gang!! Du får stå ut med att vara femte hjulet nu;) Nu börjar det, hitta nya vänner om du inte vill känna dig mobbad!!;)

XOXO
Greenbeans teamet

*Ironi genom hela inlägget, så ta inte den på allvar*;)

Vi fyra plus femte hjulet Sandra

hahahahha
hahahhahaha
hahahhahahahhaha
hahahahhhahahahahha
hahahhahahahahhahahahha
hahahahahhahahahahah
 

LAK YAOOOOOOOOOOO ahahhahahahhah ellehur Sandra, du är vårat nya OFFER som en viss person sa:)

Vill bara säga ett par ord :)

Har vart på "änglar och demoner" idag med min älskling och Simon:) helt okey film faktiskt:) Har bara lust att säga ett par ord som jag känner att jag måste få säga:) förutom allt plugg just nu så är jag så himla lyckligt lottad. Jag har underbara vänner som absolut inte växer på träd. Inga ord kan beskriva hur mycket ni betyder för mig<3 dessutom så har jag även den mest underbaraste kille, vi har vart tsm i snart 4 år och 3 månader och det har vart den bästa tiden i mitt liv. Trodde aldrig att jag skulle hitta den rätta så tidigt, som sagt jag är lyckligt lottad. Ni fem kommer alltid ha den största platsen i hjärtat<3

Snart är det sommarlov, inte långt kvar nu, och då säger jag er, då händer det grejer, såklart tsm med dom bästa:) Men nu ska jag försöka, verkligen försöka plugga lite, inte kul men sånt är livet. Ha det bäst, sov gott.













If you jump, I jump

//Anna

vi fyra<3<3

Vi fyra, alltid vi fyra, hålla ihop genom vått och torrt. Flera års vänskap kan bara inte gå förlorad, och det ska den aldrig göra någonsin! <3<3.

Tyskland snart!!:D

Dålig uppdatering men mycket plugg har vi de här sista veckorna, men snart är det över och då gäller det. SOMMARLOV!! Då ska vi åka till leksand sommarland, köra runt med tinas bil, festa loss, sola, bada, njuta av sommar värmen, åka ut med båten någonstans bort härifrån, grönalund och MYYCKET annat. Fan va jag längtar, sen ska vi såklart uppdaterna mer här också. Nästa vecka går vi tre dagar i skolan, på torsdag och fredag är vi lediga, sen på måndagen den 25 maj åker jag och anna bort. Vi ska till tyskland, vi har verkligen längtat efter att åka ditt och nu, snart en vecka kvar bara, åker vi. Vi stannar där i en vecka( kommer tillbakx den 1 juni) och dagen efter vi kommer tillbaka ska bla jag avin tina anna natalie gabi, silvia, bshara rosetta khadra, hemen och MÅÅNGA fler till grönan med arabiska gruppen. Fyfan va kul säger jag bara!!!:D

aja nu ska jag ut och gå. Ska möta anna också som ska göra mig sällskap:) vi ska gå, sätta oss någonstans och bara prata om våra intressanta liv.........INTEEE!!)))

See ya

If you jump, I jump

//Rakan

Toarulle!

Hahahah är dansar vi till toarulle hahah, (vi har inget liv....typ) :P får ursäkta att den är sne :P



If you jump, I jump

//Anna

Fjortis Bilder A la Greenbeans








Från himlen till helvetet!

Hej svejs, förlåt för en dålig uppdatering, vet att det har vart tyst här på bloggen ett tag nu. Men kollar ni vad Rakan skrev i förra inlägget så förstår ni säkert. Vårt liv består av plugg just nu:( Men jag hade iaf tänkt att berätta lite om vad jag har gjort de senaste dagarna. Har lite tid över innan jag ska bege mig av till skolan.

Jag har vart i Enköping med mina bröder och Hannah, och deras lilla dotter, min ögonsten älskar henne. Vi hälsade på lite släktingar, dels mormor som jag inte har träffat på över två år typ. Sedan åkte vi till mina bröders pappas hus, vi har nämligen inte samma pappa utan bara samma mamma. Och deras pappa var för tillfället utomlands så vi fick låna hans hus. Där grillade vi, eller ja vi skulle grilla. Mattias min största bror hade gjort i ordning jättegoda spättar, men vi hade problem med att få igång grillen så det blev till att steka dom istället, gick lika bra det:) sedan på kvällen var det film som gällde. "Natt på museet" och "the hills have eyes två", en god blandning :)

Under första maj-helgen var jag med min pojkvän till ett ställe som heter kloten. De hade hyrt en mysig stuga där som vi övernatta i i tre nätter. Det var tre familjer till som var där också, dels två kompisar och deras flickvänner:) jättetrevligt. Måste säga att detta var den bästa 1 maj nånsin för min del. Det var så jävla underbart att vara där, vi hade fint väder hela tiden och det kändes som att plugg, det existera inte det var en helt annan värld. Precis vad jag behövde. Såklart så blev det extra tungt att åka hem sen:( vill tillbaka dit. Vi paddlade, bastade, grillade varje dag och så blev det en del CHUCK-avsnitt:P Men nu måste jag snart ge mig av:) vi hörs:)



Melina<3 min ögonsten, så söööt :)


MMMMM va gooottt :)

If you jump, I jump

//Anna

Rakan här

Plugga går ingen bra, jag har typ suttit sen jag kom hem från skolan och försökt plugga och det jag har gjort hittills är typ två frågor på psykologin av 18 styckna=INTE BRA! Aja pallar inte skriva, måste gå äta fett hungrig, vi hörsss!:D Imorron laddar jag upp bilder från min 18 års dag, samt andra bilder som vi dessa veckor inte kunnat uppdatera här på bloggen. Smell ya later

If you jump, I jump

//Rakan

ARG:@

Ursäkta för den usla uppdateringen, men vi har verkligen inte haft orken att skriva här. Skolan har typ tagit över våra liv, här har ni en liten bild av det vi har till de kommande veckorna:

V 19:
Nationella prov i engelska

V 20:
Psykologi inlämning.
Samhällsrapport + examanation(stavning) haha
Prov i historia 2x
Nationellt prov i matematik
Anna och Tina har 2 tyska nationella prov.

V 21:
Historia prov
Historia inlämning + redovisning av uppsatsen


Kom och ta mitt liv säger jag bara, Jag blir deprimerad när jag tänker på allt vi har att göra. Vi klaga hos kuratorn idag och imorron ska vi klaga till lärarna, de kan verkligen inte planera. OHHHHHHHHHHHHH!!!:@ F*** de Hoppas de D**, jag är så j**** förbannad!! :@ DÖ******************************************************************************************.  Ursäkta men jag är ARG!!

If you jump, I jump

//Rakan

RSS 2.0