R.I.P!:(

Då somnade hon in. Fyfan vilken stark kvinna, hon ville verkligen bekämpa den där jävla skitsjukdomen! Fyfan på cancer säger jag bara. Jag kan inte föreställa mig hur hennes familj känner just nu. Jag blev fan ledsen och helt jävla nedstämd när jag klickade mig in på hennes blogg och fick läsa det. Men bäst för henne så, hon behöver inte lida mer nu, hon vilar säkert i frid just efter allt hon fick utstå med. Ha det bra Sabina, och till hennes familj och vänner, Vi sörjer med er!

R.I.P!:(


Där har ni den starka kvinnan som kämpade intill sista sekunden av hennes liv!

Ett långt inlägg det här!

Tja på er. Sorry om jag inte har skrivit på några dar nu, men under helgen var jag hemma hos min syster i södertälje och där hade jag inte tillgång till dator, så jag har tyvärr inte kunnat skriva något. Och igår var jag hemma hos anna hela dagen så kunde inte skriva heller. Jag har haft en helt ok helg, Heron city, umgås med familjen etc. Jag kom hem igår vid tre tiden, var hemma ett tag sedan drog jag hem till anna.

Var där hela kvällen. Idag blev det skola. Jag och tina var själva, de två andra beansen var hemma. Den ena hade ingen motivation att gå till skolan och den andra var "SJUK" hahaha. eller så som hon säger, - Jag har hostat som en h*ra hela morgonen hahahaha.

Imorron blir det modevisning för min anna och eriks del. Vi ska klä ut oss och representera olika årtal. Jag ska vara 90 tal och ha på mig en polotröja, ett par jeans byxor och en luvtröja. Sen ska jag vi ha 2000-talet kläder och då ska jag ha svarta chinos, svarta fin skor, en vit skjorta och svart slips. Det blir väl helt ok hoppas jag!:)

På tal om mig erik och anna tänkte jag nu bjuda en bild på oss från december när vi va på idolfinalen. Lyckliga var vi iaf!:) haha.



Där har ni oss iaf, snygga och sexiga som alltid.....SÄGER VI! HAHAH

Aja det blev ett långt inlägg det här, men det gör inget, jag har efterallt inte skrivit på flera dagar.

PS: Laila Bagges dans i fredags var så jävla BRA och hon var så jävla SNYGG, jag höll på att dö! Jag blev helt ärligt K*T i henne! hahAHAHAHAHAHA.

Vi hörs allesammans.

If you jump, I jump

//Rakan

Vackert!

Godmorron, väntar på att älskling ska komma. Så länge så tänkte jag bjuda på ett klipp från Lets Dance ni som kollar på de. Laila och Tobias showdance från finalen, den var ju makalöst vacker måste jag säga. Jag ryser när jag ser det. Men ni som följer programmet vet att Magnus Samuelsson vann, vilket jag tycker var bra trots Lailas fina dans. För enligt min åsikt så har Magnus nog varit den som slitit hårdast så han förtjäna att vinna:) va tycker ni? Aja här är iaf klippet. Enjoy :D



 

If you jump, I jump

//Anna

Earth Hour!

Jaha nu är det earth hour, men eskilstuna ska såklart leka speciella och inte bidra i det hela. Fan också jag hade sett fram emot ett svart e-tuna i en timme.  Men alla ni andra i de städer som faktiskt bryr sig, hur var det? :D

Snart är det fotboll som gäller, Sverige Portugal, VM-kval. Heja Sverige:D

Tänkte bjuda på en härlig sommarbild, detta är våran plan för i sommar. En varm sommarkväll, vi sitter på borsöknastranden, lyssnar på musik och röker vattenpipa. Fy faan va härliiigt säger jag bara. :D



If you jump, I jump

//Anna


HHAHAHAH



HAHAHAHHA ANNA NÄR HON SPELA HANDBOLLL HAHAH:)

Lite oaktiva idag

Sorry för att vi har varit lite oaktiva idag, men det beror på att vi i stort sätt har haft fullt upp hela dagen med att filma hamlet, fika på waynes och plugga på psykologiprovet som vi har imorn! Vi återkommer imrn med ett resultat om hur provet gick!:)
Måste återgå till plugget nu, vi hörs!

If you jump, I jump

//Rakan

Greenbeans Unstoppable




Vi gillar...

VI älskar folk som ramlar det är det bästa vi vet liksom seriöst hahahah ,man dör nästan av garv. Vi skrattar lika mycket om vi själva ramlar hahahaha:)



Den här har ni väl sett, en klassiker fan. Om ni inte har sett kolla nu:)

Modell söker jobb

Vi tyckte att bilderna på rakan blev så fina så vi skrev ut de. Och nu ska vi skicka de till olika modellagenturer säger bara en sak Kenza släng dig i väggen här kommer nya modellbloggaren:) Vilka vill nappa då, Elite, Up Models, Ford models någon?



Snygga va?

//Avin

Rakan och Blondinbella skrämmande lika haha




 ahhahahahahah

Alla gillar bilder

Några bilder som är tagna typ förra året tror jag. Komner inte lägga dom i nån slags ordning nu haha.


Rakan är sexig

Doggy-style-babies, fett dåliga i är Anna haha

*host*

Kvasten, Gröna Lund

Jag vet vart ni tittar...

Avin gillar fjortisposer

Precis som Rakan

Run bitch, RUN!

If you jump, I jump

//Tina

H*RSNÖ!

jag glömde nämna en sak som jag var med om idag! JAG FICK G PÅ MATTEPROVET och inte bara det, utan jag hade också två poäng ifrån VG. alltså gud jag blev chockad, jag hade ställt mig in på ett stort IG men sen får jag så, fyfan säger jag bara. Måste plugga inför nästa matteprov för att få VG! Vi får se hur det går. Var nyss ute och gick, och det snöade(BAJJJJJJJJSSSSSSSSSSSSSS VÄDERR:@) jag blir bara så förbannad och deprimerad när det snöar nu när april är snart! Det ska vara sol och grönt ute. Jag vill kunna gå runt med sommarkläder, Men horunge snön kommer tillbaka hela tiden! OHH!!!!!!!!!:@

Aja mycket kan man inte göra. Sitter nu med psykologi böckerna och försöker plugga, hoppas det går bra bara, för jag har ingen ork alls med plugg. Hatar att plugga nuförtiden!!! Men vi hörs senare! Vi, the beans, hade tänkt att ha en frågestund snart, men det återkommer vi till lite senare;-)

If you jump, I jump.

//Rakan

F On My Back

Hallojsan, fick tillbaka matteprovet idag och det gick mycket bättre än vad jag hade trott. fick godkänt iaf:P Nu gäller det att plugga inför nästa prov, vilket min bean Rakan har nämnt är psykologi:/ och nästa vecka är de sv/eng. Aja hade tänkt bjuda på en låt nu som två grabbar från våran klass och en kille till har gjort. Handlar om vårat kära bostadsområde :P I got F on my back!


Khalid, Nawand och Jihad - F On My Back

tänkte också bjuda på den här gamla bilden:)



detta hamnar även i våran vi gillar...lista. Eftersom vi är trogna fröslundabor :)

If you jump, I jump

//Anna

Chris Brown & Rihannas lovestory

Det har vart ett jävla tjat om Chris och Rihanna nu på sistone så jag tänkte sammanfatta deras kärlekshistoria här på bloggen.


Dom träffades,

sjöng tillsammans,


hade det mysigt


(fejk)

och båda två fick tillslut besöka polisstationen/rätten där det ryktas om att Rihanna försvarar Chris hahah.

If you jump, I jump, eller kanske If you hit, I hit, Chris?

//Tina


Hemma nu

Hemma nu, satt på waynes coffie med jennifer avin och natalie ett bra tag. Från fyra till sex! haha kul hade vi iallafall. Jennifer smakade hallonen bra? HAHAHA! Aja, nu ska jag sitta med mina psykologi böcker och försöka plugga(vilket jag inte kommer att göra) men aja. Senare ska jag väl ta en promenad också. Nu drar jag, vi hörs!

If you jump, I jump.


//Rakan

Greansbeans gymmar

Ja, vi har som sagt gymmat idag i skolan litegrann. Fast som vanligt när det gäller nåt som vi beans ska göra så blir det mest lek.


I början gick det bra, vi tog det på allvar...


Anna leker öh jag är nyttig och tränar, men Anna ge upp, vi alla är fettisar inombords.


Även jag lekte stark och tog den tyngsta vikten som ni ser. Är det bara jag eller ser det inte ut som att jag har brutit armen?


Rakan ville inte vara sämre han


Den stora bollen var ett måste



Och det hela slutade med att Avin...


...kastade den här saken på Rakan hahaha


If you jump, I jump

//Tina


Hem Till Anna

Tjoho allihopa, snart ska jag till Anna, jag ska få hjälp med matten av henne och Rakan oså ska vi ska snacka lite skit som vanligt, Synd att Tina bor så långt borta annars kunde hon oxå vart där med oss så beansen blir kompletta men men. aja måste gå o pluggish så vi syns lite senare:)



Alltså fyfan va fula vi är seriöst, jag borde inte ens lägga ut den men seriöst kolla vi ser inte fucking normala ut hahha:)



FJORTISAR ahhaha typ Kissie, Dessie och Paow hahah, nemnen det här är äkta kärlek:)

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

OOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHH VADDD TRORRR NI JAG SER  NÄR JAG TITTAR UT GENOM FÖNSRET!? JOOOO SÅ KLART FUCKING SNÖ, JAG FÅR DAMP SNART. DET ÄR SNART APRIL FÖRIHELVETE!!!! SLUTA SNÖA, VI VILL HA SOMMMMMMMARR!:@

//RAKAAAN!

Lalalalalalala

Söndag=Tråkigaste dagen på hela veckan! Den här dagen längtar jag inte efter måste jag säga, tråkig som FAAAN! I hate it. Vad gör jag då? Jo jag kom nyss hem ifrån tuna park. Köpte två par byxor, i chinos och en race marine. Riktigt fina är de, så jag är nöjd med inköpet. Jag ska inte göramycket framåt dagen. Ska senare ta en liten promenad tror jag. Behöver friska upp minnet. Igår var det en rolig dag. Kvällen spenderades hemma hos min faster(natalies mamma). Vi åt GOT mat och flera andra godsaker. Jag hjälpte natalie att bestämma vilka bilder hon ska sälja på onsdag då hon ska ha hennes utställning i 21:an i eskilstuna. Kom gärna och köp bilder från henne. Pengarna skänker hon till en barnfond mot barnpornografi.

Nu drar jag, jag är för uttråkad för att kunna skriva. Jag har ingen fantasi alls.
Vi hörs!

If you jump, I jump

//Rakan

Vi dissar...



Egoina och hennes TRÅKIGA värld.

Nu är det såhär att jag hade aldrig läst hennes blogg eller ens klickat mig in dit. Men man har ju sett och hört talas om henne en del. Hon har ju ett speciellt namn Egoina, när jag hörde det tänkte jag stackars barn vem döper sitt barn till  Egoina. Igår så var jag inne på hennes blogg först var det en rosa blogg med en fin header tänkte jag sen att det står LÄS DET MED EN NYPA SALT så tänkte jag wiii hon kanske är provcerande. Jag läste hennes OM MIG text och den var BAM BAM och liksom man shitt det här kommer vara en bra blogg och även där fick jag reda på att hon inte heter Egoina men det är inte coolt som  hon själv tror att det är. Och nu kommer vi till själva innehållet TRÅKIG som in i helvete liksom vartannat inlägg handlade om hennes kille Jimmy eller nånting med att hennes blogg låter som stockholmska TRÅKIG som sagt. Ärligt talat ger man så mkt i headern och OM mig texten så borde väl det vara innehållet vara skit bra. Liksom hon är fan tråkigare än Stina-Lee jag trodde inte att det ens fanns någon som var tråkigare än henne.

Sammanfattningsvis var hennes blogg som en bra trailer men en sugande film. B b B B B BORING:) VI DISSAR EGOINA

HON ÄR MÄKTIG, HON ÄR CHARICE PEMPENGCO


Ett spöke?

Okeey nu kanske ni tror att jag är crazy eller nåt, godmorgon föressten:) Näe men tidigt i morse så väcktes jag av ett fruktansvärt klirr. jag har en skål med en sked i i mitt fönster och det lät precis som att någon tappade skeden i skålen, jag vaknade ju direkt och kollade i skålen men den va ju tom, sen var jag tvungen att kolla upp i taken för att se om något hade ramlat ner därifrån. Nu tänker ni säkert vafan är det med den där bruden, men jag svär det var ingen dröm.

Idag ska jag hem till min kusin-bean Tina:D ska ha 50-årskalas förfan :D Ha det bäst!



Hahahaha va bara tvungen, det här är jag och Tina för jättelänge sen. Jag var så himla fet hahahahha.

If you jump, I jump

//Anna

Blondinbella Parodi av Rakan


hemma nu

Alltså fyfan va alla kommentarer värmer! Vi är fortfarande stolta och riktigt taggade vad framtiden har att erbjuda haha!:-D Avin har videoinlägg som vi spela in idag i skolan, jag gjorde en parodi av blondinbella, den garva jag själv åt, så ni får vänta och se när avin ladder upp den här!;) Nu är tillbaka från malin, Roligtt att träffa kompisar och bara ha det allmänt kul med de. Vi skjussa hem erik innan anna oc hennes pappa skjussa hem mig.

Ska nu går över till min nya älskade mobil, Sony ericsson T700. Slänger in en bild senare, Den är så jävla fin och bra! haha

VI hörs!;)

If you jump, I jump

//Rakan

Är Blondinbella verkligen en gris?

Tjoho vi har alltid tyckt att det är taskigt att kalla BB för gris ni vet Miss Piggy och sånt, Förresten det finns en tjej i vår skola otroligt lik miss piggy ahhah aja tillbaka till ämnet. Iaf vi har inte brytt oss om det speciellt mkt tills vi såg denna bild



Är hon verkligen en gris, för kolla på hennes fötter det är ju grisfötter liksom. Tänk om BB var en gris i sin tidigare liv??

Vad tycker ni Är BB en gris eller inte?

If you jump, I jump

Rakan leker söt ibland

Förlåt nu Rakan men jag är tvungen....

......HAHAHAHAHAHA OMG, asså mina damer och herrar det här är ett kort jag fick av Rakan i 7an tror jag. Det roliga med det här kortet är: tog jag fram det bästa ur honom, och gör jag ens det idag? Visst om spotta, slå och ha hål i pannan på mig är det bästa så visst hahah. Men iaf, ibland när jag mår dåligt så kan jag titta på det här kortet och brista ut i grav för det är så jävla kul. Och nej det är inte taskigt för Rakan skrattar också åt det. Kom igen, ni som känner Rakan skrattar säkert också för han är ingen romantisk kille precis.

If you jump, I jump

//Tina

The sims parodier!

Eftersom vi ändå är inne på det här med parodier så kunde jag inte låta bli att skapa några passande gubbar på the sims haha:P


















If you jump, I jump

//Anna

Photoshop

Som ni vet så gillar vi Beans humor, alot. Och det här med photoshop tycker jag är roligt. För hur många gånger har man inte tittat i en tidning och se hur perfekt alla kändisar ser ut? Jag tror inte det finns nån som inte har tänkt så. Och det roliga med det är ju att man ser hur retuscherade bilderna är, men ändå tänker man så. Jag har tagit mig friheten att retuschera en bild för att visa hur fejkat det är. Ursäkta om något Eva-fans blir offended nu men jag tycker att Eva är skitfin utan massa gucka och retuschering men det var den bästa bilden jag kunde hitta


                         Before                                                   After
Hon är ju så jävla mycket finare innan photoshop för kolla hur fejkat det är. Visst det är klart man kan fixa till en bild litegrann men inte såhär överdrivet.

Hitta även en bild på Madonna som jag hade kul med. Men till skillnad från Eva så var hon inte fin innan, eller efter. Tro nu inte att jag är seriös med dom här bilderna för jag vill bara visa hur fejkat det ser ut i tidningarna. Vet att finishen är otroligt ful men som sagt, överdrivet.
                 Before                                                   After

If you jump, I jump

//Tina

NI ville ha mer parodier VI ger mer parodier















VARSÅGODA:)

Vi dissar...

Vi Beans brukar läsa olika bloggar och nu på sistone har man läst Dessies blogg. Inte så värst intressant att läsa för det står alltid något om Kissie. Och om man tänker på det så går ju hela hennes blogg ut på att härma Kissie. Jag menar namnet Dessie, det är ju lika likt Kissie som Star Pilots bidrag i melodifestivalen är likt låten waiting for a star to fall. Och headern, exakt samma fucking pose som kissie hade för ett tag sen. Asså snälla tjejen, palla. Börja med nåt nytt för hur trött är man inte på Kissies blogg? Och om hon nu måste härma någon, kan hon inte hitta någon bättre?


Kissies gamla

Dessies nuvarande. Palla inte ha egen fantasi seriöst.

Så vi Beans dissar Dessie helt enkelt. För ni har väl inte missat våra parodibilder på henne? Kissie också för den delen.

If you jump, I jump

//Tina


Ma prov

Tjoho Avin här, Anna och Rakan har Ma prov just nu inte jag eftersom jag ska ha det på måndag istället men nu får vi hålla tummarna för beansen så att det går bra för de. Jag mår skit just för att jag är fortfarande sjuk och jag pallar inte med mitt liv längre, trött på att folk ska alltid utnyttja vår vänskap och tro att de kan göra vad de vill  men nej Vi är greenbeans och vi ska inte bli utnyttjade eller hur. Aja nog om det dåliga vi syns snart och bilder kommer senare.

If you jump, I jump

//Avin

Image and video hosting by TinyPic

Till alla haters därute

Helt ensam....:P

HAHAHAHA säger jag bara. JAg sitter helt ensam på området och ska förmodligen plugga matte, om jag nu gör det!
Avin och Anna kommer snart till skolan, men tina stannar hemma idag, hon är sjuk !:/ krya på dig tina!:D
Idag händer det inte mycket, senare ikväll ska vi antingen hem till malin eller anna. Det blir jag, Malin, Avin, Anna, Erik och Sebbe. Det blir kul.

Nu ska jag försöka plugga lite, vi hörs senare!

If you jump, I jump!

//Rakan

Mooooreee pictures!;)


Älska vattenpipa<3!!!!


VATTENPIPAAA<33333


Mmmmmmmmmmmmmmmm va gööööTT!


Knarka på du, snart börjar du med grövre saker! hahahahahaha


Fortsätt bara !!;) haha



Parodi, Dessie och Pauline!;-) hehe

Mer bilder!


HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAH, Det är de enda jag kan säga! HAHAHAHAHA


Palla kleta bajs i ansiktet anna allvar!!:O HAHAHAHAHAHAHA *Parodi av Dessie*


Vattenpipa hemma hos Anna!


If you jump, I jump!

//Rakan

Parodi- Avin och Dirty Dancing



Först orginalet



Sen har vi Avin som härmar ahahahahah

Vi bjuder för mkt på oss själva haha:)

Yey!

Så himla kul med så många läsare, hoppas ni enjoyar it :D och tack alla för era kommentarer de är så kul att ni tycker att vi är roliga för då får vi motivation till att vara mer roliga för att ni ska ha kul och om ni har kul så har vi kul, ja ni fattar:) Kommer fler bilder från dagen av min bean Rakan sen :) Ha de bäst!



Tänkte bjuda på lite härliga sommarbilder, längtar längtar längtar till sommaren, vi har så himla mycket planerat så det kommer bli bombat med bilder på den här bloggen :D Här är jag och Rakan i sundbyholm när vi va på "utflykt" med gamla klassen:) detta hamnar även på våran Vi gillar....lista eller rättare sagt vi älskar sommar!





Här är Tina, fråga mig inte vad hon har för sig haha.

If you jump, I jump

//Anna

Dagens parodi





Parodi av Tobias! haha





Parodi av Dessie! hahahaha klockren alltså!





Och så klart hon igen hahaha!


Och så klart kenza(kan inte ladda upp en bild på henne sorry!:P haha. Lägg märke till ciggen jag håller i handen!!!


En klockrenare bild på Amir akrouti hahahahaha! har letat efter bilden då han sitter på toa och gör så, men hittar tyvärr inte den!

If you jump, I jump.

//Rakan

Rakan här!

Fyfaaan va läsarna stiger hela tiden, vi är riktigt stolta måste vi säga! att vi har kunnat få så många läsare på bara en dag är helt sjukt! kanske hamnar vi på aktiva listan snart? haha det återstår att se! snart kommer jag att ladda upp dagens bilder(parodibilder) på några till kända bloggare! Vi hörs!;)

If you jump, I jump!

//Rakan

Parodibilder Sveriges Kända bloggare





Kissie Mina damer och herrar, Kissie anmäl inte oss nu ahhahaha





Kenza





Stina Lee



Gaybloggaren Amir Akrouti




Och Blondinbella så klart:)


(bilder lånade från Kissies.se kenzas.se blondinbella.se gaybloggen.com stinalee.se)

//Avin

Dagens Bilder

Ja idag var det sannerligen en jättefin dag och självklart ttog vi många bilder så här kommer de. Njut.



Anna och Tina, Härligt med sol.


Vi tre, jag ser lite retarded ut men försök själva hålla ögonen öpnna mot solen


Jag börjar flumma som vanligt och jag måste bara nämna fyfan vilket vackert ansikte



Jävlar vad brun man blev efter tio minuter hahaha



ojsan där blev jag lite vitare hahaha, jag o anna leker söta



Rakan+kamera= garanterat fjortisbild



Vadfan gör Tina??



Topmodel rakan



Topmodeller något som de kommer aldrig bli



Rakan gör reklam för sin klocka



Rakan tar detta seriöst det ser man, ska vi skicka bilderna till Elite models Rakan?



Sen larva han till det som vanligt



Avin Avin ta en bild när vi hoppar, Patetiska och jag ännu värre för att jag går med på det.



Gud varför är jag vän med de här, Lak wtf vad gör jag


skugga neeeeeeeeej



Här är vår vän Sebbe, han tycker han blir ful på bild och det tycker inte vi:)

Aja det får nog vara slut nu men senare så kommer nya bilder och det är parodi bilder på de mest käna bloggerskorna. Kika in lite senare:)

Rakan hungrig

Rakan är hungrig, vill ha mat, mot kylskåpet!

Vi hörs sen!

If you jump, I jump.


//Rakan

Kärlek

Vi Beans känner kärlek just nu. Vi älskar nämligen fint väder och vi kom nyss in efter att ha suttit och chillat uta i solen. Jag säger bara kärlek!



If you jump, I jump

//Tina

En sjuk människa blir galen till slut



 Fråga mig inte varför jag går in i badrummet tar flumbilder, jag bara gör det:)
(jag är faktiskt sjuk och väldigt trött på livet)


If you jump, i Jump

//Avin

Antonio Arnaldo Granados Moreno Cruz Reyes


( Förresten What's up with the Emopic??)

Här är killen med världens längsta namn, ja ni ser ju det själva. Han älskar vår blogg det är jag säker på, går säkert in varje dag bara för att få ett glimt av våra liv, Erkänn Ante du vill vara en del av Greenbeans-Ligan, You love us and u know it.

If you jump, I jump ( gäller dig med ante)

//Avin

Beach 09





De nya hetaste baddräkterna för muslimska kvinnor, Victoria secret släng dig i väggen. Hahahahhahahahahahahhahahaha

Pluggarrrrrrrrr-_-

Ja vad gör Rakan då? Pluggar, vad annars!? haha:P nu sitter jag med historia böckerna och ska försöka skriva min uppsats som ska handla om koncentrationslägren och gurag! Hoppas det går bra, den ska vara klar, önska mig lycka till, jag behöver det!

Vi hörs senare ikväll!

If you jump, I jump!

//Rakan

Rakan i afro :D



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH kolla Rakans afro :P det här var i åttan.

If you jump, I jump

// Anna och Avin

Back on Track!

Hello folks I'm back on track. Känns mycket bättre nu, mina problem har löst sig, jag måste erkänna att jag kanske var lite dramaqueen men har verkligen mått skit. Men jag vill bara tacka mina underbara beans för att dom har varit där för mig, är så otroligt tacksam för att jag har er. Såna här vänner växer inte på träd. Massa kärlek till er<3

Just nu sitter jag och skriver min uppsats, det går väl sådär. Senare kommer Avin, då ska hon och jag plugga till provet.........hahahahahahah ja vi får väl se hur det går :P Innan jag återgår till min uppsats, här kommer tre godingar:)



Är det bara jag som tycker att reklamlåten till Robinson är suverän? jag tycker den är skitbra:)




kollade på filmen "the unborn" igår med älskling<3 Den var väl sådär, men gillar man exorcisten och the grudge så gillar man nog den här. Den här filmen skulle jag säga är en blandning av dom två. Det handlar om en unge som hemsöker den här tjejen och folk blir besatta av den här djävulen. Inte jättebra men värd att se. Sen är ju snyggingen från twilight med och det är ju ett +  :)





Och nu till den sista godingen, och den bästa. Har ni sett serien Chuck? Om inte, gör det! Den är helt marvelous!
Det handlar om Chuck som jobbar som en datorfixare. En dag får han ett meddelande med nån sorts hemlighet som har jättestor betydelse för framtiden typ. Och det är bara Chuck som vet vad hemligheten är eftersom han fick meddelandet, så mot hans vilja blir han en hemlig agent och jobbar undercover tillsammans med två andra. Den här serien har allt. Action, humor och kärlek :) ett måste!

If you jump, I jump

//Anna

Du är vad du äter

Tjoho Avin här, klockan är ganska sent och jag mår ännu dåligare, jag som brukar aldrig bli sjuk oså händer detta mig. Idag har jag inte gjort speciellt mycket eller jo jag rakan soma var hemmos anna och försökte plugga men det blev inget plugg utan det blev en moff dag en riktig moff dag med vattenpipa o sånt. aja jag måste nog lägga mig i sängen igen jag mår skit fan får se om jag orkar gå upp till skolan imon. Här är lite bilder från de senaste dagarna:)


Rakan i fredags, ser nu hans vänstra öga går lite upp när han skriver hahaha



Anna och Tina innan lektionstid



Påväg hem, här ser ni Nawand och Khalid jävlas med Rakan, de kastade snöbollar ahhaah



Här är vi i vår gamla skola, och bordet brukade vi alltid sitta vid vi liksom bodde på det bordet



och idag var vi hemma hos anna och hade moff dag och när vi moffar så moffar vi ordentligt ja ni ser ju själva hur mcyket det är och chipspåsen är inte ens med eller gorbys men försök och överträffa oss när det gäller moff.



Efter ett tag kom den här fjortisen och moffa med oss, alltså seriöst kolla på henne blatte - fjortis elller vad?

(snodde bilden från hennes mobil som förövrigt var fullt med fjortisbilder)

If you jump, I jump


//Avin

Fy helvete!



Alltså snälla snälla snälla, jag ber dig snälla snälla snälla snälla, kan du inte hålla käften!? herregud fyfan va förjävligt det låter. Hur kan folk tycka att det låter bra, och som blondinbella skrev, "Förresten var det någon mer än jag som grät när Ugglas sjöng snälla snälla? Snyft" Alltså herregud, vart någonstans låter det sorgset!? det låter som en trasslig traktor. aja, nu vet jag, även om jag en gräslig röst, att jag ska söka till melodifestivalen med mina tre andra beans. Vi kan vinna hela skiten. Inget är omöjligt om hon går vidare till final och kammar hem andra plats!

If you jump, I jump.

//Rakan

gårdagens

Ja, gårdagen var fan ingen höjdare måste jag säga. Förfesten hemma hos martir var ingen vidare(tråkigt folk) och festen som vi skulle till i Nyfors vart katastrof, som alla andra fester som folk nuförtiden har. Åkte hem så tidigt som klockan elva, hade inget annat att göra. Jag hajar golstan och halsho fick skjuss utav simon. Jag golstan och hajar drog till nadirs lägenhet(hajars bror) och satt där ett tag, sen drog jag hem. Hennes bror och där jag bor är typ 30 meter ifrån varandra, jag kan se in i vårat vardagsrummet från hans vardagsrum. Jag skulle tillbaka till de senare, m,en vad händer!? Jo jag lägger mig på sängen och somnar! Typiskt. haha:P

aja nu ska jag ta och plugga lite om världskrigen(misslyckad dag, kan ej plugga fan) sen vid halv fem ska jag avin och kanske sebbe till anna. Hon behöver vårat stöd idag!

VI Hörs!

If you jump, I jump

//Rakan

Snyft




Jag har aldrig bölat så mycket när jag såg denna scen eller  jag har bölat värre när jag såg titanic men endå den här scenen fyfan vad man vill bara ta livet av sig själv när man ser den





Så jävla vackert
, J
Jag vill ha den typen av kärlek:)


If you jump, I jump

//Avin

Lika som bär

 

Jag och Tina har kommit fram till att T-pain och the predator är ganska lika:)

If you jump, I jump

//Avin

En sjuk böna:(

Hej bloggen, Jag mår skitdåligt min hals har varit fuckad hela dan och det känns som om jag kommer spy galla snart. Jag skulle egentligen till en fest i Solna men orkade inte eftersom jag mår piss. Jag får ta o gratta Martir då han fyllde år i torsdags och idag firar alla honom så jag hoppas han har det bra, förlåt Martir för att jag inte kunde komma:( Jag har fått reda på att en av bönorna mår lite dåligt och vissa grejer har hänt så nu ska jag försöka få henne att må bättre, det är ju trots allt If you jump, I jump.





Jag är här för dig, If you jump I jump glöm aldrig bort det:)

Vi gillar...

Ja, är det nåt vi gillar så är det väl Corner. Vi kan spendera hundratals kr där eftersom vi var enormt feta i våra tidigare liv. Jag tror vi slösade typ 500-600 spänn där på bara några dagar. Men egentligen, är det inte bra att vi äter ordentligt? ;)



Favorit i repris: Det här var typ 1/3 av all mat vi åt den dagen. En hög med strips som självklart var köpta från...


CORNER! What can I say, we looove Corner <3

Har vart lite överallt idag men nu sitter jag hemma och chillar. Anna kommer om ett tag för att såklart följa våran tradition, nämligen att titta på Melodifestivalen tillsammans :) Hela familjen och Anna och hennes fader. Vi ska även laga en god kycklingwok lagom till Mello så det blir mums.
Nej, nu ska jag glo på tv ett tag men vi hörs sen.


If you jump, I jump

//Tina


Fest snart!

Snart bär det sig åt till martir, men innan det ska jag hem till anna och ta drickan som vi har kvar från förra festen. Sen möter jag upp hajar och går tillsammans med henne ditt. Efteråt blir det antigen krogen eller fest i slagsta. Vi hörs senare inatt eller imorrn om det blir sent!


If you jump, I jump

//Rakan

Hej då!

Vill bara säga hej då. Det här blir det sista ni hör från mig på ett tag. Har tappat motivationen till allt. Jag är fortfarande en del av green beans men inte av den här bloggen. Ha det bra.


If you jump, I jump

//Anna

Godnatt

Åh fyfan vad jag är trött, jag kan knappt hålla ögonen öppna. Därför tänkte jag bara slänga in ett snabbt godnatt för nu ska nämligen jag sova. Så godnatt och ta hand om er.

If you jump, I jump

//Tina

Tina kom så går vi in i köket

Helloo is it me you're looking I know its me the other beans anint that funny, Hhahaha hejsan pejsan kejsan jag har tråkigt och vill döööööööö ni ser ju själv på headern att jag är den som är självmordbenägen. Jajja Soma gick för ett tag sen, soma är en va mina bästa vänner och hon är en H*runge, jag hatar henne ibland är hon så jävla falsk.

här är våra Sms till varandra innan hon kom hem till mig

jag: vart är du din hora
Soma: Letar efter snacks mammaknullare
Jag: Ey din hora rappa på lite, du är segare än Göran Persson när han håller tal
Soma: Kom ner nu din torra hora
jag: hellre torr än att vara blöt i Kisse-lisan som dig.



Kolla på henne så ful



Här är vi leker söta inför kameran men i själva verket hatar vi varandra hahahahahah

Hemma nu

Kom precis hem, en minst sagt rolig kväll! fyfan vad vi skratta åt allt och ingenting. Måste göras om fan! Vi åt god mat, rökte vattenpipa och umgicks samt skrattade och blev äcklade utav att kolla på elisabet dansa! Fyfan va fettet hängde. Hon sög helt enkelt, och brukar alltid suga.

Nu blir det två filmer för min del, en komedi och en skräck!
Vi hörs!

If you jump, I jump

//Rakan

Hemma

Hej kära läsare. Kom precis hem efter en kväll hos Anna tillsammans med Sebbe, Rakan, Avin och såklart Anna. Tyvärr gick Avin hem lite tidigare så det var bara vi 4 kvar på slutet. En rolig kväll med jävligt mycket skratt. Det började med att dom rökte vattenpipa ett bra tag haha. Ni kan ju fråga Avin vad som hände haha ;) Iaf, vi drog senare på kvällen ner till pizzerian och köpte lite gott lagom till så ska det låta. Mums säger jag bara.
Aja, har inte riktigt inspiration just nu för att skriva men skriver nog sen igen :)

If you jump, I jump

//Tina

Dagen i bilder!

Dagen i bilder!:)


Anna och Avin:P


Avin gör något(ser nästan ut som en gris) HAHA! bästaste


INGA KOMMENTARER! HAHA


Anna och Avin, TRÅKIGASTE LEKTIONEN FAN!


Läraren samuel HAHAHA!:D


Anna !;-) ser ut som en....Gud vet vad!


HAHa kolla hennes snea mun!!!:P



En del av vår älskade klass!


Arga MAMMAN!! haha


Andra delen av klassen!:)

Nu ska jag röra mig ut och hem till anna! senare ikväll blir det krogen för min del tror jag!
Vi hörs

If you jump, I jump

//Rakan

Godmorgon

Godmorgon på er! sitter nu i skolan med tina vid sida och amal bakom mig!(AMAL GLAD FÖR ATT JAG SKREV UPP HENNES NAMN HAHAHAHA) Vad gör vi då? Nej inte mycket vi sitter och luffar, snart börjar vår samhällsÄckliga kunskap. Palla med samhäll, så jävla tråkigt, men jag får väl hålla ut i en timma. Vi har ingen svenska idag så efter skolan ska vi direkt till fröslunda för att vara med på filmen som hedar och de gör! Sen den 28 mars ska jag anna avin och erik vara med på en modevisning, det blir kul. Och i april ska jag och anna vara med på en annan. (modeller?) eller inte! haha:P. Nej nu ska jag dra, vi hörs senare

If you jump, I jump!

//Rakan


God morgon!

Go morron allihopa, ska snart till skolan. Få se vilka upptåg vi hittar på idag, vi har ju både matte och samhäll haha :P Vad de än är så lovar jag att ni kommer få läsa om det här senare :) Jag tycker det är så kul med så många läsare redan nu. Hoppas ni fortsätter att läsa :) Men nu måste jag läsa klart Hamlet, ska ju ha förhör på den snubben idag, får se hur det går. Vi hörs snart igen.

Såklart så ska jag bjuda på lite bilder. Dom här är från Avins 18-årsfest :)



 Rakan<3 Malin<3 Pontus<3




Den mycket vackra tårtan....äh not :P





Å såklart en bild på födelsedagsbarnet :) <3


If you jump, I jump

//Anna

Bara för att vi älskar.....


Bara för att vissa av oss älskar att leka med kameran! haha


Liksom andra!:D


Fjortisbilder/superherobilder är vår grej! HAHA


Vi älskar Å-festen!:P


Dessutom älskar vi att fika!


HAHAHAHA, jag är bara tvungen! HAHAHAH! MMM va GOTT!(erik)


Bara för att vi har bögar i vår klass! HAHAH! Spsp2<3


Bara för att vissa av oss älskar att le vackert mot kameran haha


OCH VI ÄLSKAR MAT!<3


Och dricka! HAHA:P


Och gå runt med sjal i skolan


Vi älskar även våra studiebesök pga fikat vi får! hahaha


Och vissa hatar att vara med på kort(TINA!) :P


Och vi älskar att luffa ute på gatorna när det är sommar!


OCH VI ÄLSKAR VATTENPIPA! HHAHA


men vi älskar även våra dagar i stockholm!

If you jump i jump

//Rakan





Meddelanden kan inte lämnas på Avin

Tjoho Avin här, ser att beansen har vart aktiva idag om ni undrar varför jag har inte synts till så mycket idag är för att jag har tagit igen all sömn som har gått åt plugg. Jaja men nu har det bara Hamlet skiten imorgon sen kan jag nog chilla eller ja chilla och chilla. Så hur gick det för mig då på provet? det känns bra och jag fick med allt men man vet aldrig Magnus rättar väldigt konstigt så man vet aldrig hur man ligger till hos honom.  Okej då beansligan har väl haft "kul" idag så nu tänkte jag att vi bjuder på lite bilder från dagens:)

Ang rubriken, ni vet räkningarna som man får hem och längst ner står det meddelanden kan inte lämnas på Avin ja det var min inspiration till den vackra rubriken hahha:)



Tina bestämde sig för att rita av rakan och det är ganska likt haha



Ja ni ser ju själva att de är likt, här är vi på lektion och Rakan som vanligt flummar



Mitt under genomgången tar jag fram mobilen och börjar posa som en fjortis



Anna vår sekreterare, antecknar alltid på lektionerna



Vi skulle plugga i ett av våra grupprum men plugg blev det inte



Detta mina damer och herrar är inte plugg, Anna sitter och skriker som vanligt MEN SLUTA RAKAN



Bråk, bråk, bråk



här skrattar jag som fan för att Tina tog sönder rakans nyckellampa hahahha



Rakans nycklar hahahahah, Ok detta var sista bilden men det kommer nog mer imorgon:)

If you jump, I jump

//Avin

Vi är problembarn!

Ja, då var det kväll och trött är jag redan måste jag säga, men jag får skylla mig själv. Jag lägger mig typ ett varje natt pga att jag kolla på BigBrother 2003(inget liv) och vaknar vid sju varje dag för att gå till äckliga skolan! De senaste veckorna har varit katastrof för oss fyra i skolan. Vi som aldrig bråkat eller pratat med rektorn har pratat med henne flera gånger på bara tre veckor. Vi har blivit på ett sätt problem barn och kan nu inte lägga av, men skolan sköter vi dock bra och våra prov, läxor och allt som har med våra betyg sköter vi bra, vi har iaf inga ig:n. Men vi fyra, som ni kanske har fått höra utav min älskade vän anna, ÄLSKAR corner. Vi åt typ fyra gånger i veckan två veckor i rad, snacka om fettisar!
Aja nu ska jag ut på en promenad jag pallar inte sitta instängd hemma, jag får panik. haha

Vi hörs!

If you jump, I jump!


//Rakan

Hur gick de?

Ja i morse satt vi fyra och vrålplugga till provet vi hade idag, jag satt igår och plugga hela kvällen och ärligt talat så trodde jag inte att jag skulle komma ihåg så mycket när jag väl satt där och skulle dra pennan i pappret, men det gjorde jag. Jag måste säga att det gick väldigt bra för mig, JIPPIE:D hoppas minst på ett vg. Men ja känner sympati för mina beans, vad jag har hört från dom så gick de inte så bra. Men det är ganska vanligt när det gäller oss, vi säger att det gick skitdåligt sen får man vg iaf. Så jag hoppas på det bästa :)

Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder, så ni får ännu en inblick i vårat galna misslyckade liv :P



okey, skratta om ni vill, men corner är vårt liv seriöst haha. Vi kan slösa över 200 spänn och sen delar vi på allt. Haha, sen blir det såklart matkrig, de är ju vi liksom.




Den här bilden togs när vi var på studiebesök för ett tag sen. Och såklart så måste vi passa på och fjorta oss när vi får chansen :P




Detta är en av Rakans tusen fjortisbilder, det är ju bara ett måste att lägga upp den här. detta är ju typ som ett kännetecken för Rakan.

Det var allt jag har att bjuda på idag, men jag lovar att det kommer mera. Keep reading :D Nu ska jag åka och köpa skor:)

If you jump, I jump

//Anna

Grand opening

Här bjuder vi på våra bästa filmtips, både gamla och nya filmer. Jag tänkte iaf ta åt mig äran av att skriva det allra första filmtipset så here it goes. Diary of a mad black woman är en av de bästa filmerna jag har sett. Filmen handlar om Helen, en svart kvinna som är gift med en rik svart man (Charles). Han behandlar henne som skit och slänger ut henne från deras hus när en ny kvinna kommer in i bilden. Men Orlando (spelad av Shemar Moore) en arbetarklasskille visar henne hur en riktig saga ser ut och när Charles blir förlamad ser Helen chansen att ge honom av hans egen medicin. Men när allt kommer till kritan, är det verkligen gammal kärlek rostar aldrig eller tar nyförälskelsen över?

En riktigt bra film som sätter sig på minnet. Och Orlando är den mest perfekta killen, åh, vilken tjej skulle inte vilja ha honom ärligt talat? Så vacker. Men nu får ni inte tro att det här är värsta bölarfilmen utan den har sina stunder, spec när man ser Helens släkting Madea i rutan haha. Aja ett filmtips från moi så titta vetja :)

If you jump, I jump

//Tina



Provet idag

Omg provet idag gick inte bra måste jag säga. Jag började liksom plugga imorse, typ två timmar innan provet, not a good idea för er som tänkte köra på det. Kunde inte mycket alls så blev riktigt skit asså. Men jag får väl hoppas på ett g iaf. Får råplugga i helgen inför provet på måndag, vilket jag inte heller kommer göra för att jag kommer bomba min hjärna med msn som vanligt haha.
Så vad har vi fyra hittat på idag? Jo det gamla vanliga, spotta, slå, kasta grejer på varann. Ingen nyhet precis. Men om ni är riktigt snälla kanske Avin lägger ut bilder från våran dag ;)
Imorrn är det förhör på Hamlet så kanske borde leta efter mina papper...efter Scrubs.

If you jump, I jump

//Tina

Lugn dag!

Ja, provet idag gick åt helvetet som jag senare skrev i mitt senare inlägg, dock jämförde jag bra, så vi får se vad jag får. G blir det iaf men men..! Har inte gjort mycket i skolan idag, har varit en lugn dag. Tränade på modevisning som vi ska gå den 28 mars, eller om det var innan. Jag vet inte riktigt när det var. Just nu orkar jag inte sitta här så vi hörs sen. måste sitta och skriva min historia uppsats sen leta efter stencilen vi fick om hamlet, måste läsa den med tanka på att vi kommer ha ett muntligt förhör på den imrn.

Vi hörs!

If you jump, I jump

//Rakan

PROV!

Om några få minuter så har vi prov i historia:( vi ska skriva om tre ismer och den ryska revolutionen. Och gud vet hur mycket vi har pluggat men ändå vill inget fastna i huvudet. Vi får göra vårt bästa helt enkelt, som sagt vi fyra är misstag hahah. Men trots de så har vi alltid kul. Det här är mitt sk debutinlägg, vill bara säga att jag hoppas ni enjoyar våran blogg hittils och att ni fortsätter att läsa. Vi har en unik vänskap vi fyra och vi hoppas att vi kan inspirera er alla andra :D  Men men nu ska vi snart ha prov, önska oss lycka till. Vi berättar sen var och en hur det gick :D

If you jump, I jump

//Anna



Passar vår vänskap

Image and video hosting by TinyPic

If you jump, I jump

Vi gillar....


 
Vi gillar Bsb så mycket att vi imitera de på scen framför hela skolan



Vi gillar Musikmatchen så mycket att vi har vart med tre gånger och kommit i final varje gång



Vi gillar redovisningar för då får vi skämma ut oss själva ordentligt och ha en anledning för det



Som sagt vi gillar redovisningar, (magen är inte på riktig)



Redovisningar=Kärlek



VI gillar att dansa som tomtar på scen



Vi gillar tomtar

If you jump, I jump

MMM Va gott som Rakan och Erik säger

Historiaprov, Burke, Lenin, Stalin och alla andra skithorungesakersomfårenatttalivetavsigsjälv, yes Imorgon har vi en härlig Historia prov och jag har pluggat mycket och jag har inte fått ett skit i huvudet inte ett enda skit. Varfär är jag såhär, varför pluggar jag alltid sista dan innan varför är jag ett misstag. Och det är inte bara jag som pluggar på detta viset utan hela beans-skaran pluggar såhär yes vi alla är misstag. Jag var inte planerad direkt, Annas pappa frågade hur det gick till när annas mamma sa att hon var med barn och sen stog han vid fönstret och inte sa ett ord, och Rakans föräldrar ska vi inte ens ta upp här ahhahahahah (kedjor) Tina var nog den enda planerade ungen men hon är det största misstaget av oss ahahhaah. Aja måste gå och läsa på mer så att jag åtminestone får ett IG+. Hejdååå




Här är Mike, vår utbytesstudent från Kanada, När jag tog kortet och sa att jag skulle lägga upp den in bloggen sa han att jag skulle skriva att han var en Handsome kille och att tjejer skulle haffa honom hahah:)


If you jump, I jump

//Avin

Följ min blogg med bloglovin

Hata plugg!

OHhh, hata historia, hata ryssland, hata oktober revolutionen, hata lenin och burke. Jag hatar allt som har med plugg att göra just nu. Det kommer gå åt rena helvetet imrn kan jag säga. Jag har försökt att plugga, men har jag gjort det? NEJ såklart inte. Har suttit och chattat med folk på msn och lyssnat på musik samt gjort andra saker som jag inte behöver ta upp här på bloggen HAHAH! och tänk inte på snuskiga saker just nu!

Aja ska ta och gå vidare till duschen nu, efteråt ska jag försöka plugga iaf lite grann.
Vi hörs!

If you jump, I jump!


//Rakan

Fast i leran

Guud, jag har verkligen problem just nu. Har suttit och tittat på tv hela kvällen även fast jag kanske måste plugga för vi har nämligen prov imorrn. Men som det misstag jag är när det gäller plugg så tror ni jag har pluggat? Nej, inte ett skit. Asså vad är det för fel på mig, på alla oss greenbeans? Jag och Avin är nog ändå de mest misslyckade när det äller att lämna in saker...historian :P
Så vad gör jag? Jo jag sitter och tänker på det dära feta IGt jag kommer få imorrn... A nu har jag tänkt färdigt på det så går vidare :)
Aja, ska väk försöka plugga liite iaf så, hej svejs.

If you jump, I jump
// Tina 

If you jump, I jump

Nemen tjenis penis. Nu sitter vi fyra som alltid och väntar på att vår fantastiska lektion ska börja! WOOOHHHHHOOO!!!.........*IRONISK*. Som ni kanske redan vet har vi en väldigt unik vänskap. VI spottar, slår varandra, men ändå har vi en kärlek till varandra som ingen annan kan slå. Bara för att vi fyra är green beaaaans! Ni kommer älska den här bloggen kan jag säga er nu. Ni kommer skratta så mycket åt vår vardag. Och vårat motto här i livet och inom vår krets är" If you jump, I jump".

//Rakan


Välkommen till Våran nya supeduperfantastiska blogg!

Vi är 4 glada ungdomar som kommer att skriva om våra galna uppptåg:)




Här är Rakan



Här är Tina



Här är Avin



Och slutligen Anna

De här bilderna togs när vi var oförberdda och jag valde de bilderna för att vi är så jävla fula på de Hahhaha men men:)


RSS 2.0