hahahahahaha

HAHAHAHAAHAHAHAHA, det är de enda jag kan skriva om den här kvällen med tina anna och ivan. Vi är galna må jag säga. "hej jag heter tffffffffff" och slänga pommes frittes på folk. Fyfan va klockrena vi är alltså.

Saknar min bobo<3

If you jump, I jump

//Rakan

vi tycker till

Blondinbella: Den här bruden leker så jävla överklass. Palla ärligt talat. Ja vi vet att du har en stor blogg men inse den är fett med tråkig.  Din fugly pojkvän är så jävla ful att jag får ont i ögonen, blir snart blind. Du tror att du är något leker vuxen och shit men du är en snorunge som alla andra h*rungar.  Jag hatar att du leker jag mår bra och visar bilder på din acne, sen säger du att du ska sluta gå på medical skincare men din f*tta vad är det jag läser i din blogg nu jo att du ska gå på acnehorbehandlingen. Varför går du? jo för att du länkar till de så att du får pengar eller gratis behandling. Men gå du behöver det när du ändå går så ta med dig apan Pissie.

Kissie: OMG vart ska man börja. Du tror att du är så jävla snygg och att alla är avundsjuka och vill se ut som dig, VAKNA det är världshistoriens största skämt. Du har vitt hår!? du vet väl att man får vitt/grått hår när man blir gammal och vill då ha bort det. Du har acneface som ser ut som att du har doppat i fucking bajs. Och din näsa omg ist för att operera dina tuttar, fokusera på att fixa din näsa + hela din fejja. fattar varför du photoshopar dina bilder.

Dessie:  Finns inget annat att säga än MINI-KISSIE. Hitta en annan förebild asså ärligt du ser ut precis som kissie och det är ingen komplimang. Du leker överklass i dina videoinlägg med fina dialekten men på videon på donken snackar du som värsta snorunge. Det ser ut som att hon har kletat bajs i ansiktet. Allvar vart ska världen ta oss med dessa jävla äckliga fjortisar. De ser inte normala ut liksom, vill man se ut som en bajsklutt eller?

Gaybloggen: FAN VA HAN ÄR FUL ALLTSÅ. HAN LIKNAR EN KRATTA. Han är utländsk men får för sig att han är svensk. vad är det med människan, han ser liksom ut som ett missfoster. han har blont hår och svarta ögonbryn??? Fyfan säger jag bara. Fettis är han också. Inget mer att säga om fettisen*HOST*!!!

Paow:

HAHAHAHAHAHAHAHA why god why? Varför gör du så mot oss. Jag vill bara skära ut mina ögon när jag ser bilder på henne och de andra bloggarna som vi tidigare nämnt. Paow, du är rasist, äcklig, du kn*llar säkert med *CHA CHA* krille boi. Alltså snälla du kan, ist för att ligga hemma i sängen och låtsas som att du mår dålig, ta dig upp och göra något vettigt med ditt liv och gumman, om du verkligen tror att du kommer bli stor och känd här i sverige, då kan jag säga dig nu, Dröm vidare. Och snälla gör mig en tjänst, dra till rinkeby, hoppas du blir dödad!!

Kenza: Sluta tro att du är vackrast, finast och roligast. Din blogg är tråkig, handlar i princip om samma sak, NADIA, TOKIO HOTEL och dina äckliga partykvällar. Skriv om något vettigt istället för att bara resa och tro att du är rik. FAN VA IRRITERAD JAG BLIR, DU ÄR BARA 18 ÅR, BÖRJA JOBBA, BÖRJA PLUGGA ELLER NÅGOT. NI TROR VERKLIGEN ATT BLOGGA ÄR ETT JOBB.

VI ÄLSKAR VÅR BLOGG, DEN ÄR BÄST. VÄNTA BARA OM VI INTE BLIR STÖRST OCH BÄST. VACKRA ÄR VI REDAN SÅ DET BEHÖVER VI INTE BLI. WE KNOW THAT YOU LOVE US BITCHES;-) *Härmar dessie!!*


Ett tag sedan //Avin

Tjoho, how u doin. Det var ett tag sen ni hörde från oss och vi har haft fullt upp med skolan vänner (BS) och sånt. Ja vad har hänt då, vi har börjat i skolan, vårt tredje år i skolan så det betyder STUDENTEN om åtta månader exakt. Rakan och Anna bombar våra huvuden med studenten. Rakan din fag sluta tjata, så jävla jobbigt liksom. HAHA vet ni vi är den värsta klassen på området och vi är äldst hahaha vi börjar bli lite för skämmiga men äsch det är ändå vårt sista år så vi har rätt att få vara lite cpbarn ibland ellerhur?. Imorgon redovisning som gäller, wii jag ska vara nyhetsankare ahahhahaha lite smått och gått kommer att hända under reddovisningen. Aja ska försöka få beansen att börja skriva här. de har nog ingen livslust hahahaha, tåget nästa ellerhur. OCH SANDRA MIN ÄLSKLING HA SÅ KUL I TURKIET OCH SKIT I ALL BS SOM HAR HÄNT OCH SKIT I ALLA *PIIIIIIIIIIIIIIP* Massa kärlek från moi till toi.

VAD GÖR DU RICKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy?????
Weird Japanese Pictures'

Weird Japanese Pictures

Weird Japanese Picturesweird-japanese-pictures-11

Om Foki kan så kan jag, ja ni vet hitta konstiga bilder på nätet. bruden leker oouou titta på mig jag är kines, thai eller vad än nu hon är, iaf hon är fett med irriterande, hahaha har ni hört hennes röst blev fan rädd när jag hörde den  hahahahah.

bilder lånade från dennna sida

Bye ms american Pie

Long time no see

Hej hej, long time no see. vet inte varför aktiviteten här har varit så dålig under sommarn, men men det kanske kommer igång nu när Avin är hemma:D brukar bli så haha <3love love<3. Vi tog skolfoto idag, ska bli spännande och se hur det blev. Kanske lyckas få någorlunda bra kort nu sista gången, sista chansen nu haha. Vi har börjat 3 och vi tar studenten om 8 månader :D YEEEEYYYY!!:D Har redan börjat räkna ner. Jag lovar det går inte en dag utan att vi pratar om det. Från studenten till något annat, plugg:( måste börja plugga snart har ju prov imorrn, redan :O Aja seeya :)

Rakan lägg in våra fjortisbilder hahaha.

If you jump, I jump

//Anna


Wtf?

Usch vem fan snor kalsonger??, vilket jävla äckelbarn hahahahaha.

Stöldbegärligt gods

Det är så jävla roligt att gå in på argalappen.se, det finns så många roliga lappar hahah. Men vissa lappar shit va grova de är, äre verkligen så att man hatar sina grannar så jävla mycket jag menar kolla på den här tex.

Tidsoptimist får klockren tillsägelse

Jag förstår ändå den här personen, det är jävligt irriterande när någon gör sådär. En av mina grannar tar typ tio tvätttider åt gången, fyfan vad man lackar ur då seriöst jag blir så irriterad, det bästa är att hon skriver olika namn och alla har samma fula handstil liksom döh som om man inte fattar. Hahhahaha tänk om man kissade i grannens tvätt hahahah så jävla klockrent. Kanske gör det i min grannes tvätt, en fin liten luktöverraskning får hon då hahahaha nej driver bara. Jag kommer inte kissa utan jag kommer bajsa i hennes tvätt, tänk er hon kommer ner tänker ta ut sin tvätt oså ser hon the doodie OMG what the heck what what in the what what world is that, why would anyone do this, what have I done to deserve this WHYYY GOD WHYYY hahahahah okay I know sick humor men men that's just moi:)

Bilder lånade från argalappen.se

If u jump, I jump

//Avin

I hate to say it but I told you so bitchesJAG SA JU ATT HON LIKNADE EN FISK BUT NOBODY LISTENED, HERE'S PROOF BITHCES:)

//A

Hero X-factor gänget 2008

Och hur bra har inte de gjort den här låten också? helt jävla sjukt vilka rysningar jag får när jag lyssnar och kollar på videon.


Lyssna och njut!

Dagens låt:)

wow statstiken stiger hela tiden, bara för att avin kom tillbaka hahaha:P bra jobbat greenbean<3 :D Nu tänkte jag bjuda på en dagens låt. Det är låte Halleljuah med vinnaren från  x-factor 2008. Det låter helt jävla underbart så jag får gåshud. Lyssna här--->Anna och Tina är idag i Nyköping och besöker bodaborg. Fan va kul ;) vi fyra måste göra det någondag tillsammans. Nu ska jag ta och fixa till mig här sen ska jag ut, kanske får träffa min älskade bejbi idag<3 :D

If you jump, I jump


//Rakan

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH

HAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHA Avin din text om de "kända" bloggarna ÄGGGEEEEEEERR! jag tror jag garva genom hela inlägget, det du skrev om Amir var bäst, det överensstämmer med verkligenheten såå bra. Nu ska vi börja blogga igen för när du var borta kändes det inte som att greenbeans var riktigt greenbeans.

Look out bitches, were back;) hahaha

If you jump, I jump


//Rakan

Kurdistans version av Tom Jones

HAHAHAH som kanske visssa av er vet så var jag i Kurdistan landet som inte inte finns.  iaf lets cut to the case den här låten spelades överallt hahahah, den är skitrolig. ahhahahahah kolla:)


Christina Aguleira kan slänga sig i väggen


Åker bort en sommar och hela bloggvärlden blir fucked up

Okej ärligt talat bloggbråken som sker just nu. FJORTISARRRRRRRRRR shitt va irriterad jag blir seriöst, det här är 19 fucking åringar som har absolut inget liv alls. Amir umgås med fucking 14åringar han är typ 25 eller nåt PEDDOALERT även om han är homosexuell. Pissie, HästPaow ( hon ser ut som en häst) och den där dessie, alla tre är likadan, alla är blonda, sminkar sig överdrivet, och leker kändisar, alltså seriöst jag kommer få flipp på de. Jag är känd hit jag är känd dit, fuck that du är inte ens känd i sverige och även om man är "känd"  i sverige så är man inte känd är du känd globalt snacka då era jävla idioter, Om bara era föräldrar hade misshandlat er så kanske ni hade fått lite vett i huvudet. Amir är värst av de shitt alltså den där fruitcaken tror verkligen att han är snygg, han var inte snygg direkt när han var svarthårig och nu när han är blond omfg ser ut som en misslyckad transvestit, och han är fet och leker smal. Tar bara bilder uppifrån med hans ankläppar ahhh shitt kommer får flipp på de där. stäng ner deras bloggar så får vi se vilka kändisar de är då. Kenza leker snygg, vet ni vad hon är inte snygg, hon ser ut som en fucking FISK ja en fisk ja med hennes feta fiskläppar och stora ögon, hennes fötter är värre en blondinbellas. Sen är jag trött på alla jävla mammabloggar och 15åringar som får barn. MY gosh liksom lev ditt liv först sen skaffa barn, de ska leka mogna och grejer, du är 15 år gammal gå lek med ditt smink istället för att knulla runt. och blondinbella kan bara gå o dra åt helvetet, först bombar hon med smink och medicalskincare sen säger hon att hon inte behöver det och för nån dag sen så hade hon precis kommit från en behandling, DUBBELMORAL or what. JÄvla gris, jävla häst, jävla fisk alla är djur säger jag bara..
..http://www.dickgautier.com/bioimages/large/BIO9.150dpi.jpgMisslyckad Transvestit

Avin<3 MJ

Jag hade precis ätit  middag då min brorsa sa MICHAEL JACKSON ÄR DÖD, va hahah sa jag tillbaks skitkul haha, på tvn visar de hur de bär ut hans kropp ut ur Neverland plötsligt så kände jag bara hur tårarna rann ner. Är det verkligen möjligt att min Idol ända sen 13 år har dött, jag hörde att de sa att han var död, jag såg på nyhetsrepotaget att han var död, jag såg en massa olika fans över hela världen gråta men jag fick ändå inte det in i huvudet. Jag gick in i rummet sätter på Ipden och hans namn dök upp på skärmen och i den stunden började jag gråta okontrollerat. Nu efter nästan Två månader så sörjer jag fortfarande min idol, jag tänker inte säga var min idol utan han har och kommer alltid vara min idol alla andra fakers som leker kan gå o äta PIP. Ärligt talat så är jag en udda person när det gäller Musik, fråga mina närmaste vänner jag har aldrig höllt mig till en musikstil eller genre utan jag ändrar helatiden. Från 50-talet, 60-talet, Trance, Hiphop, RnB, Rock, Metal, Pop, New Age t.o.m Country. Men MJ har alltid funnits i min bandspelare, Cdspelare, Mp3 ja allt. Liksom no matter what så har det alltid vart han, jag blev fucking mobbad bara för att jag lyssnade på honom, alla kallade mig pedofilälskare fuck alla de där ryktena, Horungen kom precis ut med att han hade ljugit att hans fucking idiot till far hade tvingat honom att ljuga. Åh shit speciellt den där andra ungen Gavin Arvizo omg jag skulle kunna skjuta honom om jag såg honom, Michael gjorde så att han blev botad från cancern sen går skitungen och anklagar honom åh gud som sagt hade jag fått en chans att träffa honom förvänta er att jag hade suttit bakom bom och lås efter det.

 
http://www.poptheology.com/wp-content/uploads/2009/06/michael-jackson.jpg

Du kommer alltid att finnas i min Ipod:)

RSS 2.0