NI ÄR UNDERBARA<3

Alltså jag säger bara en sak, Har ni bättre vänner än mig kom och säg det till mig. JAG ÄLSKAR ER ALLA och ni vet vem ni är! Bästa dagen igår, även om jag fick vatten på mig, TRE GLAS. och en hårtork på näsan och spray i munnen, men helt fantastisk kväll<3

If you jump, I jump

//Rakan

Resultatet!

Jaha, ja vi åkte ut först igår på musikmatchen:( väldigt ovanligt vi har vart i finalen varenda gång. Men vi skulle faktiskt ha gjort det den här gången också, det var en gren där man skulle sjunga refrängen, och VI VAR FÖRST! vi kommer aldrig släppa det där men vi var verkligen först, publiken sa också att vi var först, men men våran musiklärare (som hatar oss) var tvungen att ge sista poängen till andra laget såklart, vilket var den avgörande poängen :/ så vi får ta revansh nästa termin, då är GreenBeans tillbaka.

Min kära Bean Rakan och min kära vän Erik fyllde båda 18 igår:D stort grattis till er igen :D så idag blir det ett litet firande med de närmsta :)
Just nu fick vi reda på att vi inte börjar förrän 10:( och vi har vart här i skolan i typ en halvtimma för vi trodde att vi börja som vanligt:( vilket skit:/ aja det är väl sånt som händer.

Ha en bra dag:)

If you jump, I jump

//Anna

HARDCOREBABYBOYS VS. GREENBEANSFOTTBOLLSNÖRDARNA


SÅNGFÅGLARNA

VEM VINNER MUSIKMATCHEN IMORGON?? VI UPPDATERAR IMORGOM OM HUR DET GÅR. MEN EN SAK HCBB NI ÄR AMATÖRER VI ÄR LEVANDE LEGENDER INOM MUSIKMATCHVÄRLDEN.

Excorsisten

Tjenis penis har inte skrivit på ett tag vet inte varför faktiskt. Men huvudsaken är att jag skriver nu.
Idag hade vi prov i sv/eng helt onödigt prov enligt mig, Det handlade om Shakespeare och massa skit. Gick inte så bra för mig för jag plugga typ en timme innan provet som vanligt. Skulle ha pluggat hela kvällen igår men jag somna. Misstag vafan. Så fick inte in så mycket i huvetmen palla bry sig ärligt talat. Imorgon gäller det, då är det musikmatchen som vi såklart ska vara med på. Vi är med på typ allt i skolan haha. Iaf så komer vi tävla under namnet Greenbeans såklart! Ni läsare förväntas hålla tummarna för oss ;) Vi kommer självklart berätta hur det gick för oss så det är bara hålla utkik imorgon.

Excorsisten eller hur Avin haha :P


If you jump, I jump
//Tina


Rakan här!

Tja, någon dag sen vi skrev här, men vi har längtat efter helg så vi har inte orkat skriva, hoppas det inte händer igen. Igår blev det fest för min, Anna och Eriks del. Vi va på stålfors festen som tydligen skulle endast vara för gymnasietelever, men det var förfan typ 95 där. Jag blev jävligt arg. Innan vi drog dit var jag och anna hemma hos henne och förfesta lite, jennifer hade köpt ut vin till oss på eftermiddagen, sen hade vi lite vodka hemma hos anna också. Vi drack upp allt men spara dock lite åt erik. Vi drog ditt vid nio, Sämsta festen någonsin, men i början hade vi liteeeeee liteeee kul! :P
hahah

Ne nu måste jag dra, skka till kusinerna
Hörs!

IF you jump, I jump.

//Rakan

JAG ÄLSKAR DEN HÄRAv beansen är jag den som älskar musikaler och typ dör för de. Kolla på videon ni kommer älska den, jag har sett den nästan 30 gånger nu och jag tröttnar inte speciellt inte när Beyonce är med:)

//Avin

Vi gillar...

Hej svejs, har precis gjort lite tyska och har inget att göra just nu. Så tänkte bidra med några ord på vår kära blogg:) Vi fick 45 min på oss idag i skolan att skriva och förbereda ett tal om intolerans, min första tanke var wtf! Hur fan ska man klara av det på 45 min, liksom ett tal är något som kräver förberedelse. Jag satt i 40 min och fick inte ihop någonting, sen slängde jag ihop något på 5 min, det blev skit men vad ska man göra? haha:P Imorrn är det anti-våldsdag också. Då bär det av till stan för att göra massa aktiviteter, får se hur kul det blir.

I alla fall,  något eller någon rättare sagt, som vi diggar starkt är Ryan Higa hahahaha han är så jävla klockren :P Hahaha så jävla skön:P

If you jump, I jump

//Anna

Bilder ni aldrig förr fått se.....FULA BILDER HAHA!

OH jävla ursäkta för sista bilden men var bara tvungen HAHAHAHAHAHAHA!

If you jump, I jump

//Rakan

Till Hedar Från Avin

Image and video hosting by TinyPic

Hedar jag vet att jag ger dig mycket skit för att du tycker att inder är snygga men ärligt talat jag ba daaaaaaaaaaaaaamn när jag såg den här och jag kan bara föreställa mig dig när du ser, tar tag i mig skriker AVOOOOO vart har du hittat den här sen slår du dig själv på hjärtat och säger fyfan snygggggggggggggggggg och sen slår du till mig igen Iaf hedar här är några till godbitar.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic'

Det finns mer av det goda men jag visar sen ok. :):)

Bilder från igår

Ja som ni vet så var jag och Anna i Västerås och kolla på en av Kevin Borgs konsert igår. Päronen skjutsade oss och jag vet inte varför med av nån anledning hängde Rakan också med även fast han inte skulle på konserten. Spelningen var superbra och det var kul både i bilen dit och hem. Asså jag vet inte vad det var med dagen igår för vi såg fan 40 milj rådjur och en bil som brann. Det första vi tänkte när vi såg bilen var liksom vad fan? Sen såg vi ju att den brann så vi stanna för att höra om den stackars mannen hade ringt och sagt till. Först brann det lite i cupén men sen var det som om nån hällde tändvätska på för rätt som det var så brann det som fan och bilen började smälta. Sen kom jag på, shit tanken kommer explodera! Men som tur var var det diesel i och det brann inte lika lätt men ändå tänk om han hade haft vanlig bensin eller typ gasoltuber där bak och den hade exploderat, omg vi hade fått varsit däck i huvet haha.

Kevin in action. Lägger bara in en för de andra var suddiga

Skåpbilen som brann. Coolt att se men ändå synd om mannen som ägde den fan


If you jump, I jump
//Tina

Här kommer svaren från frågestunden.

Anton 
Hur ofta besöker ni vår korplags-blogg? Ärligt nu.. =)
sv: Avin besöker den ganska ofta men vi tre andra läser den ibland/aldrig!:P 

Ante

rakan hur ofta drar du i bananen? :)

sv: Ja du ofta nog!:)

S*
Hmm... Nu ska jag komma på några bra frågor.
1. Hur länge har ni bloggat? Snart två månader
2. Varför bloggar ni? För vi tycker att det är kul och vill se vilken respons vi får för att vara oss själva.
3. Största dröm? Avin: Bli Oprahs sidekick.
                               Anna: Lyxvilla i Miami
                               Tina: Mycket pengar, mycket fina bilar och ett fint hus
                               Rakan: BLI RIK!
4. Samlar på? Avin: Samlar på böcker
                          Anna: Inget
                          Tina: Ingenting men jag brukade samla på allt möjligt förut när jag var liten
                          Rakan: Inget speciellt.
Bea

Glad påsk! :) Och så en fråga: Var kommer bloggnamnet, Greenbeans ifrån?
Sv: Avin: Jag kom på namnet i ettan när vi idrottade och vi tilldelades olika färger på banden, och då tyckte jag att det var lite trist att vi kallades för de gröna, så därför hittade jag på olika namn på färgerna och kom på namnet Greenbeans!:) Och sedan har vi något som kallas för musikmatchen i skolan och kallas alltid för de gröna bönorna.

Vicky

Vad vill ni uppnå med bloggandet? :)
Sv: Dissa alla tråkiga modebloggar och visa att vi är oss själva. Vi vill inspirera folk att ha roligt.

Linnéa

Hur gamla är ni? : P
Sv: Vi alla fyller 18 i år och vissa har redan fyllt

Amanda
vart i sverige bor ni?
Sv: Eskilstuna

Vendela

vad tycker du om min blogg;)? vendelasvensson.blogg.se
Sv: Vi har faktiskt aldrig besökt din blogg men det kanske är dags att börja göra det:)

Erika

Tjänar ni något på bloggen?
Sv: Nej men det är klart att vi vill göra det.
Hur många unika besökare har ni på bloggen varje dag? Sv: Det kan variera, beror på hur aktiva vi är, men vi har mellan 100 och 500 läsare!


Olivia

Hejhej .
Varför började ni blogga ?
Sv: Kolla längre upp
Hur kom ni på namnet ? Sv: Samma sak här!
Hur känner ni varandra ? Sv: Vi har gått i samma klass i flera år, och har utvecklat en unik vänskap. Ni kan läsa inlägget om vår vänskap m.m.
Favorit bloggar ? sv: Gaybloggen, Greenbeans (vi kollar oftast vad de andra beansen har skrivit), Grymtroligperson, Vimmelmamman.
Victoria

Okej, när började ni blogga? Och varför vill bloggar ni?
sv: Kolla längre upp 

Marie

Hej!
var är ni ifrån? Sv: Avin är från Kurdistan, Anna och Tina är svenskar, Rakan är syrian
Hur många läsare/dag har ni? Sv: kolla längre upp
Hur gamla är ni? :) sv: kolla längre upp

Anna

okej jag kan fråga då :)  Varför började ni blogga och varför bloggar ni tillsammans? :)
Sv. Vi alla hade egan bloggar förut men vi tyckte de kändes trista och vi ville därför skapa en egen tillsammans som var både rolig och inspirerande och dessutom är vi alltid med varandra:)

Cecilia

Sv: varför starta ni en blogg ? :)
sv:  kolla föregående fråga

Jeanna

Om ni träffade Gud och fick ställa en fråga, vad skulle den frågan vara?
Sv: Har inte du haft semester lite väl länge nu?

Leonora

bästa bloggen ? :)
Sv: Vår egen såklart!:)

Maria

varför börja ni alla blogga tsm ? :)
Sv: kolla längre upp

jossan

Vad fick er att börja blogga tillsammans? Sv: Vi älskar helt enkelt varandra så mkt!
Vart bor ni? Sv: Eskilstuna
Hur gamla är ni? Alla är födda 1991 

Linn

vilka bloggar läser ni?
Sv: Kolla längre upp

Tina

Varför började ni blogga tillsammans? Sv: Inspirera folk
Hur lärde ni känna varandra? Sv: Vi alla gick i samma klass i flera år.
Vad använder ni för mobiler? Sv: Alla förutom Anna har Sony ericsson, hon har Samsung
Och vad händer i sommar? :D Avin reser bort och vi tre ser verrrrkliiigen fram emot att Tina får körkortet, då drar vi! Sen ska Anna kanske åka till Paris med hennes pojkvän. Annars ska vi bara umgås med varandra och njuta av vårat sista sommarlov på gymnasiet.

Linn von köhler

hur känns det att blogga med flera bloggare i samma blogg? Störs ni inte på varandra?
 Sv: Vi tycker det är väldigt kul, det är stor skillnad från att blogga ensam. Man har liksom något gemensamt hela tiden. Och om vi störs på varandra? hm..det är svårt att förklara, inte när vi skriver, det är bara kul att se vad den andra har skrivit. Men i allmänhet och i skolan så kan vi såklart göra det men det är inget allvarligt. Vi älskar varandra ändå :)

Tanya

fråga: Vad gillar ni att skriva om mest?
 Sv: Vår vardag och våra parodier :P


Dags att stänga dörren

A säger:
hej
A säger:
jag vet att jag inte uppskattar dig som jag gjorde förr
S säger:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA
S säger:
HAHHAHHAHAHAHAHAHAHA
A säger:
men vi är två indvider med olika åsikter
A säger:
och vi har nått den punkten där vi ej kan prata
A säger:
vi är inte avin och soma längre utan vi är avin och soma
A säger:
vi måste inse det och d kan vi gå vidare utan varandra
A säger:
jag gråter om nätterna och jag vet att du inte vil att jag ska känna så
A säger:
vi har inte rört varandra på ett år och du kan inte tillfredställa mig längre
A säger:
och jag har börjat dejta någon annan
A säger:
så därför vill jag säga hejdå och stänga dörren till vårt förflutna
A säger:
men var inte ledsen kom ihåg när en dörr stängs så öppnas en annan.
A säger:
och en sak till det är inte du det är jag

inget man ser varje dag!

Hej svejs, kom hem för ett litet tag sen från Västerås och KEVIN:D Det var superbra:) Vi åkte vid 4 härifrån och kom fram ungefär tjugo i 5. Så då var det en timme och tjugo minuter kvar tills han skulle börja, så då gick vi och åt på MAX, jättegott. första gången jag äter upp allt inklusive drickan:P ointressant men men:P Sen när vi kom dit till konserthuset så upptäckte jag i samma sekund som jag klev in att det skulle vara perfekt att hyra lokalen för fest. Jag lovar bäst för fest!. När vi var inne och Kevin hade börjat sjunga så skämde Tina ut mig lite hahahhahaha men det var kul. Det var helt tyst och hon skriker som hon brukar göra (ni som känner henne vet hahaha) och de som satt bredvid kollade på henne och asgarva hahaha. På vägen hem såg vi oxå något som man inte ser varje dag, en brinnande bil vid vägkanten. Fy faan va det brann. Synd att den inte explodera det hade vart häftigt :P Tina kommer lägga in bild sen;) Nu ska jag se på tv och äta glass. mmm va gott. Ha de bra!

If you jump, I jump

/Anna

Glad påsk!:)

Shuu, Fint väder idag me! Snacka om att våren är här, PÅ RIKTIGT DEENNA GÅNG. Var nyss i kyrkan med familjen, vi kom hem för ett tag sen. Vi åt mat nyss och nuy sitter jag här proppmätt som en gris!:P hehe. Senare ska jag till anna, så vi höres på kvällen!:)
Glad påsk på er!

Hejdå

If you jump, I jump

//Rakan

.......................

Alltså gud jag har suttit vid datorn i, Ja kanske fem timmar i sträck så jag har typ ingen känsel i kroppen, röven har somnat, min rygg dödar mig och jag är hungrig!
hahahahaha

Vi hörs

IF you jump, I jump

//Rakan

ERROR

Vet att vi skulle svara på alla era frågor idag men det har uppstått problem så vi svarar antagligen på dom på måndag eller tisdag. När alla beansen ses helt enkelt. Men vi lovar att det senast blir på tisdag så ni får hålla utkik :) Nu har ni ju också mer tid på er att tänka ut mer bra frågor, vi blir skitglada för alla frågor vi får seriöst ni är bäst :)

Ska kila nu men Anna och jag kanske skriver sen igen.
If you jump, I jump
//Tina


Tjoho

Halloj Avin här, har nyss vart i brorsans nya villa så jävla fin den är. Jag och lilsis  var där och grilla med honom, så jävla fint väder det var helt parfait liksom. Medans alla svenskar firade påsk och åt påskmat så käka vi grillad shishkebab mmm så gott. sen satt jag på tomten och stekte skönt som en litet stekt ägg hihi. Jag skulle jättegärna ha lagt in bilder men min bror har tagit min usbkabel med sig på kryssningen så jag får väl leta upp bilder på shishkebab så ni vet hur det ser ut. Aja jag måste "plugga" ryska nu och jag hoppas verkligen pluggar nu. Förresten här är ointressant fakta, jag har börjat lyssna på Snook igen de är så jävla bäst fatta inte varför jag sluta lyssna på de aja väldigt ointressant jag vet. Iaf hejdå:)


så här ser shishkebab ut, det är så jävla gott och min brors fru är expert på det mycket gott kan jag säga erMIn favvolåt av snook, pang Pang boom boom krash krash Greenbeans hahaha.  så snygga pojkar ellerhur tjejer:)

hemma hos tina nu

nu sitter vi hemma hos tina i hennes rum och inte har ett liv, Snart ska vi äta påskmat, aja nu ska jag vara lite social här så vi hörs lite senare

hare bra allesammans
If you jump, I jump

//Rakan

Nu drar vi:)

Nu drar vi ut till Tina;) Glad påsk alla!

Vi hörs senare ikväll, då kommer vi med svaren på frågorna, håll utkik!:)

If you jump, I jump

//Rakan


Nu drar vi:)

Nu drar vi ut till Tina;) Glad påsk alla!

Vi hörs senare ikväll, då kommer vi med svaren på frågorna, håll utkik!:)

If you jump, I jump

//Rakan


Så jävla skönt väder!

Ute är det mer än 20 grader! FYFAN VA STEEEEEEEEEEK:D Man blir bara på så jävla bra humör. Jag och anna sitter och lyssnar på musik och är topphumör. Halv fyra tar vi bussen ut till Tina. Vi ska fira påsken och äntligen får jag smaka hennes mormors goda mat som de alltid snackar om:D Aja nu ska vi fortsätta lyssna på musik och njuta av solen!

Vi hörs!

If you jump, I jump

//Rakan


SUMMERTIME!

YES, nu är det vår! Firar det med att vårstäda bilen, håller på nu men mattorna måste torka.
Anna och Rakan kommer sen så we'll be back...

If you jump, I jump
//Tina


Steek:D

Nu sitter jag och Anna hemma hos hennes pappa och röker vattenpipa. Fyfan vilket härligt väder det är alltså, helt sjukt. Vi hade tänkt att grilla men Erik är i stockholm, tina är hemma, malin ville inte och avin har "plugg". Den där bruden + tina har verkligen problem när det gäller plugg. Avin har inte lämnat in en uppsats som egentligen skulle vart inne för typ sex veckor sen. Vi har blivit värsta misstagen när det gäller skolan. Jag har skjutit upp tre prov, vilket jag aldrig förr gjort men sen är vi jävligt smarta om man tänker efter. Vi brukar plugga till proven vi har dagen innan i två timmar, knappt det, och får ändå VG och MVG. Om vi nu hade pluggat mer skulle vi ha fått toppbetyg, men vi har lovat varandra att börja plugga faktiskt*Säger vi* 

JAg vet inte varför men så var det med det iallafall. Senare på eftermiddagen ska anna ut till tina och jag ska hem, vet ej vad som händer ikväll, men hoppas på att några vill grilla.

Nu ska vi ut på balkongen och steka sen röka pipa!:)

If you jump, I jump

//Rakan


GRymt bra!Där har ni en kille som bor här i e-tuna. Släkting med min och avins bästa vän. Vi känner honom och han är hur skön och duktig som helst. Lycka till!!!!:);)

Hemma nu igen

Nu skriver jag också det, SE FAST AND FURIOUS 4! DEN KNÄCKER ALLA TRE FILMER SOM GJORTS! FYFAN VA DEN VA BRA. Redan första minuten och då var man helt fast och inne i filmen. Tina skrev inte detta, men fyffaaaaaaaan vilka tre heta brudar det var i filmen, framförallt den där tjejen som ven disel typ flörtade med! Den här filmen är bra och intressant för både tjejer och killar. Snygga bilar, snygga tjejer, och JA den har hela paketet liksom.

Jag kom nyss från anna. Vi satt och tittade på Talang 2009 och jag blev chockad när jag såg mehedi med. De tyckte att han var en av de bästa de hade sett under alla säsonger. Han var grymt bra. Honom röstar jag på senare när det är semi finalen! Sen titta vi på singing bee och ikväll var det sugande låtar men bra och roliga personer. Jag och anna hoppades på att erik skulle vinna hela skiten men det blev istället lena :P hehe. Aja nu hade jag tänkt och kolla runt här lite sen ta och se någon film(Inte från nätet om ni tror det haha).

Vi hörs! Fortsätt att fråga när ni har chansen. Fråga vad som helst;) vi är villiga att svara på allt!

If you jump, I jump

//Rakan

Fast and furious

Har inte skrivit på ett tag nu men nu ska jag skriva av mig lite...Till och börja med, Fast and Furious filmen. Jag vet att Anna redan har skrivit om den men om ni inte har sett den, GÅ OCH SE DEN NU! Asså nu ska jag snacka allvar. Den filmen är den bästa fucking film jag sett på länge jag driver inte. En minut in i filmen och man är redan fast. Resten av filmen är likadan man sitter som klistrad. Och om ni tycker att de andra 3 filmerna är bra så kommer ni älska asså verkligen älska den här. Jag säger er filmen har allt, bra handling, snygga snabba bilar, bra teamwork och framförallt snygga killar. Paul Walker och Vin Diesel. Jag ska börja med Vin Diesel, perfekta kroppen inte för biffig och inte för tanig, sexig röst. Okej Paul Walker... asså den mannen är gjord av guds händer, han har ALLT. Ögonen, munnen, håret, rösten, kroppen, arslet, leendet ja han har hela jävla paketet. Han är asså sexy as hell den där killen!

Ska kila nu men kommer tillbaka sen, passa på att ställa era frågor till oss beans i våran frågestund. Fråga oss vadsomhelst, skynda skynda :P
Guds händer har skapat denna vackra männsika

DAMN!!!


If you jump, I jump (är till dig okså Paul)
//Tina


Grym film:D

Jag (Anna), Tina, Rakan och Erik var på bio igår på "Fast and Furious", jävla grym film måste jag säga. Knäcker allt och alla. Den är ett MÅSTE! :D

Har suttit här hemma och försökt plugga till provet jag har nästa vecka nån gång, gick en liten stund men det känns så meningslöst, kan ingenting i alla fall:/ aja får göra mitt bästa som alltid. Vad är ett prov? :P Vill också bara påpeka att Rakan min käre vän skrev ett litet fel om mig på vänskapsgrejen:P ja slutade i sjuan och kom även tillbaka i sjuan, inget megastort jätteallvarligt men kände bara att jag ville säga de:) annars har han helt korrekt, vi hatade verkligen varandra i början, vi har gått från extremt hat till unik vänskap. Aja nu ska jag dra mig vidare, Rakan kommer snart, vi ska kolla på Talang hahahha. Ha de bäst!
BÄSTA!!!

If you jump, I jump

//Anna

Frågestund!:D


Kanske lite tidigt för en frågestund, men jag tycker att vi tar det nu. Fråga vad ni vill, Hur gamla vi är, Om vi är singlar, när vi fyller etc! Fråga exakt vad ni vill och vi kan väl avsluta det hela någon gång imrn på dagen!

ALLA FRÅGOR BELÖNAS MED EN LÄNKNINGJUST ASK!!;);)

Våra bästa år!

Ja, då var det dags att berätta om vår unika vänskap. Jag fick tyvärr förhinder igår och kunde därför inte skriva. Mitt tangentbord slutade fungera så jag åkte idag ner till stan och köpte ett nytt!:)

Ja det hela började för ca 8 år sedan. Jag flyttade hit när jag var fem år och fick först, innan jag fick börja i en svensk klass, läsa mig svenska och det tog knappt 7 månader för mig och jag kunde redan prata skriva och klara mig bra. Så jag fick börja Tredje klass på fröslunda skolan. Jag var väldigt hatad i början av mina skolår. I trean fyran och femman fick jag knappt några kompisar med tanke på att jag var väldigt väldigt jobbig och svår att bli vän med. Jag och Avin hatade varandra då, vi bråkade hela tiden och skrek på varandra och kunde verkligen inte tåla varandra! Det gick bara inte.

När vi slutade sexan och skulle börja sjuan, var vi då tvungna att byta från fröslunda skolan till fröslunda tvätten som låg typ 50 meter från fröslunda skolan. Alla A klasser som gick på fröslunda fick då byta och gå på tvätten istället. Vi fick nya läraren, vi fick nya elever till klassen och några slutade, men de flesta stannade kvar. Anna bytte klass i mitten av sexan men kom då tillbaka i sjuan. I sjuan började jag och avin bli bra vänner. Vi satt alltid och pluggade med varandra och det var liksom något som bara hände som ghjorde att jag och hon börja gilla varandra. Vi gick från att hata varandra till att inte vara utan varandra.

Min vänskap med tina och anna började så sent som mot slutet av sjuan och början av åttan. Vi hatade varandra i sjuan. De var på väg att polisanmäla mig för att jag var så jobbig. Men sen hände det samma sak som med avin. Vi började prata med varandra mer, vara med varandra, plugga och vi började gilla varandra så i nian var vi jätte nära vänner vi alla. Vi hade våra bästa dagar i nian/tvätten. Vi var barnsliga, vi var mogna när det verkligen gällde, vi älskade vår klass, vi hatade vissa. Vi kastade vatten på småbarnen. Vi spottade på varandra och kasta pennor på lärarna. Vi kastade ärtpåsar och moröter på mattanterna och syslöjdläraren. Vi var djävulensbarn men vi älskade den där skolan. När vi gick ut nian och skulle börja gymnasiet var det som att lämna ett helt liv bakom sig och påbörja ett nytt liv med nya vänner, en ny skola, nya läraren och framförallt var vi rädda att inte hamna med varandra, men nej. Så klart jag anna och tina hamnar i samma klass i ettan och avin ensam med några hon kände, sen i tvåan hamnar vi fyra i samma klass. Nu har vi en klass som är BÄST! läraren som vi verkligen beundrar(vissa iaf) underbara vänner och framförallt trivs vi i skolan.

Utan dessa tre och mina andra vänner skulle jag inte ha ett bra liv. Ni får mig att skratta, vara lycklig, känna mig uppskattad och att bara ha er vid min sida räcker väl mycket att jag ska klara mig.

Där har ni en liten sammanfattning på våra år/vänskap!

If you jump, I jump

//Rakan

hejsan hoppsan falerallaala

HÄR ÄR FOTBOLLSLAGET VI STÖDER. STÖD NI DE MED


De flesta av killarna går i vår klass och de vill gärna ha lite mer besökare så gå in på deras blogg här eller här eller klicka på bilden
Förresten de heter Hardcorebabyboys   Och de är ju snygga pojkar så gå in nuuuu

BILDBOMB: Ögongodis Till Max


Josh Hartnett


Adrian Grenier


Brad Pitt


Chace Crawford


Chad Michael Murray


Colin Farrell


Ed Westwick


Edward Cullen


Robert Pattinson


Hugh Jackman


James Franco


Johnny Depp


James Lafferty


Orlando Bloom


Shemar Moore


Ben Affleck


Zac Efron


Tidsfördriv

Lovar du att vara ärlig? Självklart
Du heter: Avin
Smeknamn: Avo
Låt som när du är ledsen sörjer till? Goodbye my lover
Beroende av: kola, mobil, godis, mat, datorn, Gossip Girl, The hills och listan fortsätter
Vem behöver du mest just nu: beansen,
Vad tror folk om dig? Jadu vte ej,
Stämmer det? gud vet
Vad får du oftast komplimanger för? Formen på mina ögon
Vad säger du för att imponera på någon? Gå o ät
Hur imponerar man på dig? Humor
Brukar du skratta för dig själv? hahhahaha självklart speciellt när jag tänker på nått roligt
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: DIN HORA, DU ÄR HEMMA
Var bor du? Eskilstuna i FRÖSLUNDA
Trivs du där: yes det gör jag men vill helst bo i götet
Äger du några converse: hahah ett par fejka
Sprit, cider, vin eller öl:  AlkoholFRITT cider
Brukar du bli för full: Jag har aldrig varit full, nykterist javisst!
Vad har du för mobil operatör: Comviq som alla andra blattar
Är du allergisk mot något: skogen
Har du haft sex idag: Like a virgin
Nästa mål i ditt liv: Oprahs sidekick
Hur svarar du i mobilen: Haaa eller ja hallåå
Vem ringde du senast? Somish
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Om jag ville hänga med o grilla med de
Antal timmar sömn inatt: typ sju
Sov du ensam: Ja det gjorde jag faktiskt
Brukar du komma i tid: beror på vart man ska
När mår du bra: När jag är med beansen eller kollar på oprah
När blev du fotad senast: Gud vet
Hur känner du dig nu: trött
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: wideee
Vad saknar du: Götet
Hade du en bra kväll igår: jag var med soma igår så nej det hade inte jag
Favorit dryck på morgonen: kola
Rakar du benen: Döö vem gör inte det
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt tolv-tiden
Är du blyg? hahahhahaha Inte ett dugg
Sysslar du med någon idrott: öhh jadu
Vill du hellre ha mail än brev: Mail
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag vet inte
Har du spytt offentligt: nepp
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: hahahahhahah
Är du nöjd med ditt liv: iblandär jag det ibland inte
Är du bortskämd: Jag tycker inte det
Vad gör du i morgon: gud vte måste ringa beansen
Vad är det värsta du vet? När vänner sviker
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Oj, ingen aning faktikst
Vad behöver du just nu? Gå på toaletten
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? OPRAH WINFREY
Vad längtar du till? Sommar och resorna jag ska göra
Har du bra vänner och äkta vänskap? Yes, det har jag
Vad använder du för shampoo? Det som finns i badrummet
Vad är det finaste du fått? Mina vänner
En speciell dag du minns: finns många
Tycker du om någon just nu: Nej men jag vill göra dte
Om fem månader: firar somas bday
Du samlar på: fett i kroppen
Gröna eller röda äppeln: Gröna äpplen tack
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Gillar du golf: Om det är med beansen okej
Vilken tid gick du upp idag: Runt elva
Har du sovit i din egna säng inatt: Yesbox
Har du strumpor på dig nu: Nej
Vad ska du göra ikväll: Don´t know yet
Är det okej att gråta: Verkligen!
När grät du senast: två månader sen ungefär
Laddar du ner musik och film från Internet: Nej pga HORIPRED
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Ta med alla närmaste till the states
Bär du glasögon eller linser: nej, perfect vision
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nepp
När går du upp ur sängen en helgmorgon: 12 typ
Har du piercing: Ja, i öronen
Vill du gifta dig: självklart
Vill du ha barn: yes
Solar du ofta: har aldrig solat i hela mitt liv asså i solarium men annars yes på sommaren
Är du bra på att laga mat: jag tycker det
Gillar du att dansa: Yes
Är du flygrädd: så länge inte en terrorist sitter brevid mig
Hur vig är du: inte alls
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: Magnum maya mystica så jävla god
Tror du på ett liv efter döden: vet ej
Tycker du om sushi: bläää ush iak aldrig i livet det är fuckin rå fisk
Vad äter du helst när du ser på film: chips
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja, det gör dem!
Har du tandläkarskräck: JAAAAAAAAAAAAA hatar tandläkarn
Är du morgon- eller kvällsmänniska: nattuggla indeed
Vilken ögonfärg har du: Brownie
Har du någon gång gråtit dej till sömns: faktiskt inte
Biter du på naglarna: tyvärr ja
Röker du: nej
Hur ofta tränar/motionerar du: räknas promenaden till bushållsplatsen
Senaste låt du hörde: Proud mary av tina turner
Vad gör du på helgerna: pluggar eller kompisar

Hellloo :D

Tjoooo!:D Rakan här. Nu spricker himlen och solen tittar fram:D. Drar snart hem till Anna, jag hon Erik och Tina ska se på film, The fast and furious:D

aja vi hörs våra trogna läsare:P

PS: När jag kommer hem hade jag tänkt att berätta lite mer om vår vänskap och vad den betyder för oss samt mer bilder och kanske en frågeställning!. Håll utkik efter ny uppdatering!

If you jump, I jump

//Rakan

The shortest bean is home

Hallåojsan allihopa som älskar Greenbeans. NU är moi (Avin) hemma från götet. Fyfan va kul det var där vill tillbaka men jag har ju saknat mina beans har inte ens berättat att jag är hemma de får se själva detta inlägg, Kan tänka mig att Rakan kommer säga Jävla PIIIP hon har inte sagt att hon är hemma sen kommer han messa mig och skriva med stora bokstäver ÄR DU HEMMA, Typiskt Rakan hahaha, Anna och Tina kommer att bli glada o fyfan vad jag har saknat er beans seriöst känns forever sens jag såg er. Mucho love från mig. Aja Götet var skit bra men Gekås Ullared OmFG liksom bästa stället så jävla billigt liksom allt vänta bara tills jag får med mig beansen dit de kommer bli helt galna, bästa stället förutom att det typ ligger in the middle of nowhere, Ni vet Netonnet reklamen där de typ krigar för att komma fram till lagershopen precis så var det för att komma fram till Ullared och det bästa var att det låg netonnet där hahahah.Nästan alla som handla där kom ut med såhär mycket grejerDet här fick jag med mig, skulle ha vart mer om vi inte gick därifrån så tidigtSaknat er:)<3

gårdagens

Snacka om att de andra beansen vägrar skriva här:P haha! Men det är efterallt påsklov och man vill njuta av den riktigt mycket med tanke på att det är sol och varmt hela tiden. (Avin är fortfarande i götet!)

Igår var Jag, Anna, Tina, Ivan och Simon på stan och åt på papas tapas. Det var helt ok mat faktiskt. Jag och Ivan dela på en maträtt för två personer. Den innehöll kött med klyftpotatis, vit sås, räkor med vitlök, vitlöksbröd, sallad, ost, nacho chips och dipp. Efteråt blev det bowling med de fyra och vem vann tror ni? jo simon så klart och jag kom tre med bara ett poäng färre än tina! Snacka om att jag blev sur! ahahaha:P

Efteråt drog vi till åhlens och köpte en skräckfilm(de bortglömda) som sög riktigt hårt. Innan det bärde sig åt till anna gick vi till ica och köpa Två kilo godis, två chips påsar, dip, creame frasche(Stavning), naturgodis och två drickor! Någon av oss kommer dö av övervikt kan jag säga. Vi träffa malin på väg hem till anna, hon skulle också komma, sebbe kom efteråt och joina oss. Vi satt och kolla på film, och det enda jag, tina malin och simon gjorde var att skratta. Vet inte varför, men jag skrattar alltid åt skräckfilmer. Det är så kul när de skriker och låtsas vara galningar! Dessutom var det en italensk film vilket gjorde att vi skratta mer åt språket, men men,,,!:) De andra drog runt halv tio men jag malin och sebbe var kvar där till elva, halv tolv och bara pratade och tog det lugnt.

där har ni en liten sammanfattning på gårdagens. Ikväll ska vi till min syster, hennes dotter fyller två år så de ska ha kalas med god mat och goda bakelser, Jag lovar jag kommer dö av övervikt!! HAHA. Aja vi hörs senare!

If you jump, I jump!

//Rakan

STEEK!:D

Fyfan vilket härligt väder det är ute. Just nu är det 16 grader varmt i SKUGGAN, Sjukt alltså! Jag och Anna drog till borsökna, satte oss där med vattenpipa, chips kakor och njöt av solen, dock blåste det, men inte hela världen det! Tina kom senare och joina oss också. Tro det eller ej, jag gick ut med shorts och frös inte, då kände man att sommaren var är väg på riktigt denna gång, Bara inte det snöar igen och förstör mitt lov och mitt liv! haha:P

Nu ska jag ut igen, palla sitta hemma liksom när det är varmt. Jag är sugen på att festa så jag får se vad jag hittar på senare ikväll, kanske blir det krogen, man vet aldrig.

Vi hörs!:)

If you jump, I jump

//Rakan

Sjuk!

Hej svejs, sitter hemma och är sjuk, har ingenting att göra, vilket är ganska ovanligt så jag ska väl njuta utav de trots min förkylning. Har kollat på film, kalla mig barnslig men jag älskar att kolla på barnfilmer så jag kollade på Aristocats :P kommer aldrig växa ifrån barnfilmerna. Vilken tur att min kära broder nyss har fått en dotter, så har jag en ursäkt till varför jag kollar på de hahaha:P Hon är min ögonsten den där lilla krabaten. Skönt med fint väder ute iaf, då känner man sig lite gladare, plus att vi har lov nu oxå:D Kan ju inte bli bättre, får hoppas att vädret håller i sig, våren kanske är på väg iaf :) resten av mina beans är inte heller i skolan idag, så jag tror våran lärare Gunilla kommer ta ett snack med oss när vi kommer tillbaka, inte en chans att hon tror på att vi alla är sjuka, men alla har faktiskt en anledning. Rakan stackarn ligger just nu på sjukhuset (han får själv säga varför), Avin har fått mens med kramp, Tina och jag mår inte bra. Så där ser man, ingen slump. Nu ska jag försöka hitta på något. Kanske checkar en film till:)
Så vad ska ni andra hitta på under påsk?:)Vet inte varför jag lägger in den här bilden, den är från Aristocats och filmen stoppades just här och jag tyckte han såg rolig ut hahahhaha:P

If you jump, I jump

//Anna

Bilder:D

Nu tänkte jag bjuda på lite härliga sommarbild samt vanliga vardagsbilder!:)Där har ni Anna(Idag) på väg till trafikskolan.


Där har ni Anna(hemma hos hennes pappa)


Där har ni iaf Anna och Erik. (bilden gjord av mig) HAHA!


Jag och Avin på Waynes coffie. Vi har blivit lite av "Waynes horer" hahaha, vi fikar där varje dag typ=INTE BRA.


Anna "pluggar" haha


Anna, Avin och mina feta fingrar på Waynes :P


Anna och Tina på bussen på väg till Waynes:P


Jag och Anna innan modevisningen, ursäkta mitt öga, försökte kisa men ser snarare ut som att ena ögat är större än den andra hahahaha! Anna är 70 tal och jag är 90 tal. As bra modevisning var det!


Fyfan vilken härlig sommarbild. där har ni stoffe, jovana, jala, idres, avin, anna och mike. (från vänster)En till härlig sommarbild!:D


Tog bild när jag och mike var uppe vid parkeringen.


Där har ni en översikt över vår underbara stad Eskilstuna


En till härlig sommarbild, Tagen när vi satt på balkongen hemma hos anna och rökte vattenpipa!:)


Där har ni en bild över Vilsta.

Där har ni bilder från dagen och för någon vecka sen.

If you jump, I jump

//Rakan

Shooo sexiHAHAHHAHAHAHAHHAH KLOCKREEEEEENNN

Vår vardag!

Ja vad gör vi? Jag(Rakan) sitter iaf här och tittar på mobboffren Avin och Simon. Simon gör ljud och äcklar Avin medan hon försöker få honom att sluta=vår vardag! Nu blev avin arg också och kalla honom för mammatöjare hahahahaha! nu sparkar hon honom och säger att hon är "farlig". Avin ska våldta simon säger hon. Nu slår hon honom och försöker bryta hans arm, och hotar honom. avin ska springa efter honom och slå hnomo igen säger hon. Nu tar hon djupa andetag och spottar på Mig, liksom tina gör. Fuck de två. Avin sade någon till mig nyss, -Jag kommer slå dig så hårt, att din mamma inte kommer känna igen dig. Simon försöker slå henne och sa samma sak till simon som mig. Nu står hon simon, jimmie och lillis och pratar om hennes längd. Jimmie säger att han är längre än henne, HAHAHA!

Aja vi hörs!

If you jump, I jump

//Rakan

RSS 2.0